Connect with us

Sport

REAL TAEKWONDO TEAM a participat la „STAGIUL TEHNIC NATIONAL” la Taekwondo W.T.F.

Published

on

real taekwondo eforie

În perioada 16-23.08.2015, în localitatea Eforie Nord, jud. Constanţa, a avut loc “Stagiul Tehnic National la Taekwondo W.T.F.”, aflat  la a XII a editie , organizat de  către Federaţia Română de Taekwondo W.T.F., sub conducerea preşedintelui  federaţiei, maestrul internaţional Cristian Constantin Apostol, centură neagră 7DAN dar si a cadrelor tehnice din cadrul federatiei.La aceasta editie au participat peste 200 de tehnicieni, antrenori, instructori, arbitri si sportivi de la 27 de cluburi de profil din tara.

JudetulBotosani a fost reprezentat de cel mai titrat club de taekwondo w.t.f., C.S. REAL TAEKWONDO TEAM , cu un număr de 24 de participanti(antrenori, instructori, arbitri si sportivi).

C.S. REAL TAEKWONDO TEAM a fost prezent la acest stagiu datorita proiectului “PROMOVAREA JUDETULUI BOTOSANI-TALENT SPORTIV PRIN TAEKWONDO WTF-SPORT OLIMPIC”, finantat de CONSILIUL JUDETEAN BOTOSANI.

In cadrul stagiului au  fost prezentate noi metode de pregatire fizica generala specifice antrenamentelor de taekwondo w.t.f si  cu echipamente ce vin in sprijinul acestora,  tehnici si metode  de antrenament în kyeourugy (luptă), poomsae(luptă cu un adversar imaginar), hoshinsul(autoapărare).Antrenorii, instructorii si arbitri au participat la  cursuri de psihologie ,teorie si programe de selectie,pregatire fizica generala specifica, programe integrate categoriilor de varsta si programa examen grad.

In cadrul stagiului sportivii participanti au sustinut si examene de avansare in grad. La examenul de avansare in grad C.S. REAL TAEKWONDO TEAM  a fost reprezentat de patru sportivi care au reusit sa treaca cu bine probele de examinare, demonstrandinca o data ca sunt  sportivi foarte bine pregatiti.

Sportiva CLAUDIA LEAHU a avansat de la centura neagra 1 DAN la centura neagra 2 DAN, iar sportivii SERENA IVANOV, STEFAN IVANOV si DARIUS SOCARICI au avansat de la centura rosie(2KUP) la centura rosie cu tresa neagra(1KUP).

În cadrul festiv au fost înmânate diplomele şi cardurile pentru sportivii care au promovat stagiul anterior examenul pentru centuri negre 1 DAN printre care şi DANIEL NECHIFOR, COSMINA ICHIM SI ANDREI MARIUS VAMANU ,legitimati in cadrul C.S. REAL TAEKWONDO TEAM  , diplome de participare pentru toti cei inscrisi in cadrul Stagiului Tehnic National la modulele si cursurile  organizate , iar cluburile participante la acest stagiu  au fost dotate cu materiale specifice de antrenament.

C.S. REAL TAEKWONDO TEAM multumeste CONSILIULUI JUDETEAN BOTOSANI PENTRU sprijinul acordat in participarea la acest eveniment dar si pentru urmatoareleactivitati ce vor avea loc in cadrul  proiectului de finantare nerambursabila “PROMOVAREA JUDETULUI BOTOSANI-TALENT SPORTIV PRIN TAEKWONDO WTF-SPORT OLIMPIC”.

Presedinte- Antrenor NICOLAE PASNICIUC

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad