Connect with us

Sport

Intrare criminală asupra lui Acsinte, sancţionată cu galben. VEZI cât va lipsi căpitanul FC Botoşani

Published

on

fcbt-pandurii  accidentare acsinte (3)

În minutul 65 al partidei FC Botoşani – Pandurii Tg. Jiu, Filip Mrzljak a avut o intrare criminală la Florin Acsinte iar căptitanul botoşănenilor a fost scos pe targă de pe teren, urcat în ambulanţă şi trimis la urgenţe. Pentru acel atac criminal, jucătorul gorjenilor s-a ales doar cu cartonaş galben din partea arbitrului Iulian Dima.

Potrivit medicului echipei FC Botoşani, ajuns primul să-i acorde îngrijiri lui Florin Acsinte, fundaşul botoşănean nu are fractură dar se aşteaptă rezultatul unui RMN pentru a se şti cât va lipsi de pe gazon.

“La prima vedere pare o entorsă de gradul doi dar va face un RMN şi vom vedea. La aceeaşi gleznă a mai avut o accidentare şi pot fi probleme la ligament. În cel mai fericit caz va sta 14 zile cu piciorul imobilizat. Dacă nu sunt probleme la ligamente, ar putea reveni după pauză”, ne-a spus Petre Rădăuceanu.

După intrarea criminală a lui Mrzljak, Florin Acsinte a încercat să se ridice dar a căzut ca secerat şi s-a zvârcolit mai bine de un minut pe gazon. Imediat, la locul accidentării a venit Dan Roman şi a început să facă semne disperate către banca tehnică şi apoi spre ambulanţă după care a stat lângă Florin Acsinte şi a încercat să-l încurajeze. Mihai Roman a suferit o accidentare groaznică, în decembrie 2013, tot pe acest stadion. A avut dublă fractură. În acel meci, Ciprian Dinu, cel care l-a faultat pe Roman, a primit cartonaş roşu şi a fost suspendat aproape jumătate de retur.

VEZI IMAGINI CU ATACUL CRIMINAL ASUPRA LUI ACSINTE

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad