Connect with us

Sport

Martinus Quenten nu mai vrea să joace la FC Botoşani. Leo Grozavu: “Nu vrea să se mai pregătească. El urmează oricum alt program. El face orice altceva”. Mesaj dur transmis de Cornel Şfaiţer

Published

on

fc bt quenten, grozavu, ngadeu

Martinus Quenten nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Pandurii Tg. Jiu şi are şanse minime să mai joace vreun minut pentru FC Botoşani. Tehnicianul Leo Grozavu susţine că elevul său nu se mai pregăteşte, nu mai intră în programul echipei şi că este preocupat de plecarea la un alt club.

“Martinus are vreo zece luni de când nu mai vrea să joace pentru echipă. Nu mi-a spus în faţă dar nu vrea să se mai pregătească. El urmează oricum alt program. El face orice altceva. Cum putem băga un jucător care nu intră într-un program. Eu nu am nicio problemă vis-à-vis de jucătorii cu personalitate dar personalitatea trebuie arătată pe teren . O arăţi numai în afară, că faci tu ce vrei, nu e normal”, a spus Leo Grozavu.

Martinus Quenten mai are un an contract cu FC Botoşani iar oficialii clubului nici nu se gândesc să-l cedeze gratis. Preşedintele Cornel Şfaiţer susţine că i-a găsit o variantă de transfer la Dinamo şi aşteaptă răspunsul lui Martinus. În cazul în care va refuza şi acest transfer, Martinus ar putea rata acest sezon deoarece Leo Grozavu şi conducătorii clubului nu prea mai sunt dispuşi să-I accepte mofturile.

“Am avut o discuţie cu el. Eu am venit cu idea să-l salvez fotbaslistic. Transferul lui la Steaua nu a căzut din cauza clubului FC Botoşani. A fost doar problema lui. Nu s-a reuşit transferul la Steaua şi a fost în picaj. Noi nu ne-am mai luat un alt jucător pe acea poziţie. Aveam în vedere dar l-am pierdut. Mi-a venit idea să facem un schimb cu un jucător care joacă pe aceeaşi poziţie. Problema este la Martinus, o să mai discut cu el mâine. I-am explicat că nu face ce vrea el. De data asta trebuie să danseze după cum cântăm noi. Atât el cât şi impresarii. Mai nou am auzit că are oferte şi de la alte cluburi dar nu poate pleca decât în condiţiile pe care le punem noi. Discută direct cu impresarii lui, direct cu el. Jucător liber nu va pleca niciodată. Un schib de jucători Martinus – Lazăr ar fi benefic pentru toată lumea. Am încercat să nu ajungem la comisii”, a spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad