Connect with us

Sport

Leo Grozavu răspunde acuzelor lansate de Croitoru: “Ca să spună că din cauza mea a plecat, e cam mult. Ăla a fost un motiv. Fug repede când am prima ofertă pe bani mai mulţi”

Published

on

leo grozavu

Deranjat că după fiecare meci este întrebat de Marius Croitoru, Leo Grozavu a reacţionat sâmbătă seara, imediat după jocul pierdut în faţa formaţiei Pndurii Tg. Jiu. El susţine că fostul mijlocaj botoşănean a căutat un motiv să plece deoarece avea o ofertă mai bună de la Timişoara.

“De ce a preferat să plece? Când ai contract cu un club, stai la clubul respectiv. Ăla a fost un motiv. Că spune el… Dacă mâine am ofertă de la Steaua, spun că eu nu mai pot să lucrez la Botoşani şi mă duc la Steaua. Fug repede când am prima ofertă pe bani mai mulţi. Dacă dumneavoastră credeţi că Marius Croitoru a plecat din acest motiv, e greşit. Marius Croitoru a jucat în mandatul meu, cel mai mult dintre toţi antrenorii cu care a lucrat el. Indiferent că am avut anumite diferenţe de opinie. A fost căpitan de echipă, a jucat. Ca să spună că din cauza mea a plecat, e cam mult. Nici nu vreau să comentez”, a spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad