Connect with us

Sport

FC Botoşani – Pandurii 0-2. Leo Grozavu: “Au trecut opt etape iar atacanţii nu au reuşit să marcheze niciun gol. Nu ţin cu dinţii de scaun”

Published

on

leo grozavu

Leo Grozavu va avea o discuţie cu conducătorii clubului şi va lua o decizie în privinţa viitorului său la FC Botoşani. El spune că nu va ţine de scaun şi că dacă I se va cere să demisioneze, o va face.

În acelaşi timp, Leo Grozavu s-a arătat extreme de nemulţumit de atacanţii pe care îi are în lot deoarece aceştia nu au fost în stare să marcheze niciun gol în opt etape.

“Nu sunt prea multe de spus. Am avut o evoluţie modestă astăzi. Nu a funcţionat nimic. A fost un meci slab. E greu. Primim gol la fiecare meci, au trecut opt etape iar atacan nu au reuşit să marcheze niciun gol. Avem opt jocuri în care atacanţii noştri nu au reuşit să marcheze niciun gol. Nu avem un lider în teren. Vom discuta. Dacă se consideră că eu sunt vinovatul, nu am niciun fel de problemă… Nu ţin cu dinţii de scaun. Dacă va fi cazul… Bănuiesc că conducerea ştie ce are de făcut”, a spus Leo Grozavu.

Problema este că antrenorul botoşănenilor nu prea are soluţii. După cea mai amplă campanie de transferuri, Leo Grozavu spune că nu are jucătorii care să facă faţă.

“E destul de greu de gestionat o situaţie. Atâta timp cât nu ai ax central. Nu am reuşit să tranferăm nici jucători de bandă”, a mai spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad