Connect with us

Sport

FC Botoşani – Pandurii 0-2. Cornel Şfaiţer: “Leo e bărbat şi e bine să discutăm la rece”

Published

on

FCBt-pandurii (5)

Preşedintele clubului FC Botoşani recunoaşte că lucrurile nu merg aşa cum trebuie şi că echipa nu joacă nimic de vrei’o câteva etape. În plus, el susţine că participarea în Europa League a făcut mai mult rău echipei.

“E greu când pierzi de o asemenea manieră. Am pierdut şi un jucător foarte important. Traversăm o perioadă grea, cu rezultate foarte slabe, un joc la fel de modest. Pentru mine este cel mai slab debut de campionat. Am crezut în jucătorii aduşi. Am crezut că vom face faţă în Europa League şi în campionat. Nu am reuşit”, a spus Cornel Şfaiţer.

Cât priveşte soarta antrenorului Leo Grozavu, preşedintele clubului FC Botoşani susţine că va avea o discuţie cu tehnicianul dar nu este adeptul şocurilor la echipă.

“Leo e bărbat şi e bine să discutăm la rece şi nu la cald. O să analizăm. Avem o mare problemă. Să joci în prima repriză în trei jucători. Nu e suficient să speri la victorie. E normal ca publicul să fie dezamăgit. Tot împreună am reuşit evitarea retrogradării. A fost o perioadă neagră şi în sezonul trecut. Asta cu şocurile la echipă, nici nu ştiu ce să mai cred. Am făcut şoc acum doi ani şi din nouă puncte am luat un punct. Voluntariul a făcut şoc şi din şase puncte nu a luat niciunul“, a mai spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad