Connect with us

Sport

Martinus Quenten negociază cu Dinamo. Vali Lazăr ar putea ajunge la Botoşani

Published

on

martinus quenten foto prosport1

Potrivit GSP.ro, Dinamo negociază cu FC Botoșani să-l cedeze pe Vali Lazăr (26 de ani) la schimb cu Martinus Quenten (24 de ani).

Cluburile s-au înțeles, dar acum trebuie ca și mijlocașii de bandă să ajungă la un acord cu noile lor echipe. Martinus îi cere un salariu de 7.000 de euro pe lună lui Negoiță. FC Botoșani va păstra 30 la sută procent la revînzare.

Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani, a confirmat discuţiile cu oficialii clubului Dinamo dar spune că totul depinde Martinus Quenten şi Vali Lazăr.

“Există o discuţie dar nu este nimic clarificat pentru că este vorba şi de dorinţa jucătorilor. Cornel Şfaiţer se ocupă de tema asta. Eu am fost de acord să-l cedăm pe Martinus. Dacă Martinus nu mai vrea să joace la noi, îi dau drumul să joace în altă parte. Nu ne ajută nici pe noi şi moare şi el ca fotbalist. Liber nu îi dau drumul. Am spus că luăm în calcul orice variantă. Nu l-am trimis la Voluntari. I-am găsit varianta Dinamo care la ora actuală este mai bună decât Steaua”, ne-a declarat Valeriu Iftime.

Martinus Quenten a mai negociat în această vară cu Steaua dar până la urmă a refuzat să semneze din cauza unor clause impuse în contract.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad