Connect with us

Sport

FC Botoşani – Pandurii. Leo Grozavu: “Este obligatoriu să câştigăm meciul cu Pandurii”

Published

on

pandurii tg jiu

FC Botoşani va întâlni sâmbătă după amiază formaţia Pandurii Tg. Jiu, o echipă cu jucători foarte valoroşi dar care nu a avut un debut de sezon foarte bun. În privinţa rezultatelor, nici FC Botoşani nu se poate lăuda cu mari performanţe în actualul sezon iar în aceste condiţii, meciul se anunţă unul foarte echilibrat.

Cu o singură victorie în şapte etape, Leo Grozavu spune că FC Botoşani este obligată să obţină cele trei puncte în partida cu Pandurii chiar dacă va fi foarte dificil.

„Noi sperăm să fie în primul rând o victorie. Apoi vom vedea dacă va fi şi spectacol. Ne dorim ca la fiecare joc să facem şi spectacol, ne dorim să câştigăm. Pandurii este o echipă bună, au demonstrat-o în ultimii ani, au demonstrat-o şi în acest campionat. Sunt o echipă inconstantă. Alternea rezultatele foarte bune cu cele mai puţin favorabile”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

„În primul rând va trebui să ne facem jocul nostru şi nu să încercăm să-i blocăm pe ei. Sunt o echipă cu jucători valoroşi, cel puţin de la mijloc în sus. Au multă calitate, jucători cu tehnică foarte bună, pasatori foarte buni. Au jucători care pot face diferenţa. Este o partidă foarte dificilă, deschisă oricărui rezultat. Până la întrerupere ne aşteaptă două partide foarte dificile şi trebuie să facem cât mai mult, cu ce avem acum la dispoziţie. Este obligatoriu să câştigăm meciul cu Pandurii”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad