Connect with us

Sport

FC Botoşani mai face două transferuri. Doi jucători de bandă vor fi legitimaţi în zilele următoare

Published

on

fc botosani - steaua 0-1 (1)

Problemele de lot cu care se confruntă FC Botoşani în acest sezon l-a determinat pe tehnicianul Leo Grozavu să facă noi achiziţii de jucători. În zilele următoare, doi fotbalişti, unul de profil ofensiv şi unul de profil defensiv vor semna cu FC Botoşani.

Este vorba de Sergiu Popovici şi Constantin Roşu. Primul este fundaş stânga şi a mai evoluat la FC Vaslui, Voinţa Sibiu şi FC Clinceni iar al doilea este atacant şi a jucat la Luceafărul Oradea şi Gloria Bistriţa.

„Roşu şi Sergiu Popovici sunt jucători care probabil vor rămâne în lot. Pe Popovici nu îl cunoşteam. L-am avut o perioadă în antrenamente, teste, a evoluat şi într-un joc amical în care am încercat să ne facem o idee despre potenţialul lui. Cu Roşu am lucrat la Oradea. Este un jucător care are calităţi foarte bune şi sperăm că se va încadra în lot. Sunt jucători care vor fi legitimaţi în cel mai scurt timp. Încercăm în continuare să aducem şi alţi jucători”, a spus Leo Grozavu.

În aceste condiţii, FC Botoşani se va despărţi de doi jucători din lotul actual. Cel mai probabil, Rashid Brown şi Neziri vor părăsi echipa.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad