Connect with us

Politica

Veste proastă pentru liberalii botoşăneni cu probleme penale

Published

on

tribunal sentinta

Alina Gorghiu a afirmat că există un set de criterii în baza căruia candidaţii la alegerile locale din 2016 vor fi stabiliți.

”Pe 24 mai am stabilit foarte clar la Consiliul Național că vom avea o competiție internă, iar cel desemnat candidat al PNL pentru diverse administrații locale nu trebuie să aibă probleme cu legea, trebuie să aibă o pregătire profesională adecvată și girul comunității, despre care se va afla printr-un sondaj”, a spus aceasta la B1 TV.

”Cam  toți colegii noștri care au probleme (cu legea) s-au suspendat din funcții de conducere, au făcut un pas lateral”, a mai declarat Gorghiu.
”Avem conturile blocate. Nu sunt datorii din mandatul meu, dar eu mi le asum pe toate. Am responsabilitatea rezolvării inclsuiv a problemelor administrative”, a mai susținut Alina Gorghiu.
Aceasta a mai declarat că vor avea o campanie electorala finanțată la vedere și că deja se poate observa la candidaturile care intră în competiția internă că nu sunt cazuri revoltătoare de liberali care să aibă probleme cu legea.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad