Connect with us

Administratie

Întâlnire cu oameni de afaceri şi spectacol cu Anton Achiţei, Laura Lavric şi Cristian Pomohaci la Zilele oraşului Flămânzi FOTO

Published

on

flamanzi, zilele orasului (1)

Primăria şi Consiliul Local Flămânzi au organizat în acest week-end Zilele Oraşului, un eveniment care deja a devenit o tradiţie. Peste 3000 de oameni s-au adunat pe stadionul din Flămânzi pentru a asista la spectacolul organizat şi pentru a servi micii şi berea la terasele amplasate în jurul terenului de fotbal.

La fel ca şi în anii trecuţi, Zilele oraşului Flămânzi au debutat cu un simpozion. De această dată, invitaţi au fost oamenii de afaceri din Flămânzi precum şi cei născuţi în Flămânzi şi care au afaceri în alte judeţe. Întâlnire a fost un bun prilej ca oamenii de afaceri să discute între ei despre problemele cu care se confruntă.

„La simpozionul pe care l-am organizat sâmbătă, au venit aproximativ 90% dintre oamenii de afaceri invitaţi. A fost o dezbatere reuşită. Oamenii şi-au spus ofurile legate de acele controale pe care ANAF-ul le face. Ei sunt de acord cu aceste controale dar oamenii de afaceri vor ca inspectorii care vin în control să colaboreze şi să nu îi trateze ca pe nişte infractori. Eu l-am aşteptat şi pe domnul prefect la acest simpozion dar din păcate nu aputut să ajungă. Oamenii şi-ar fi dorit să-i adreseze o serie de întrebări”, ne-a spus Dan Oloeriu, primarul oraşului Flămânzi care intenţionează să mai organizeze o astfel de manifestare şi la care să invite şi reprezentanţii autorităţilor statului care vin în controale.

Zilele oraşului Flămânzi au continuat astăzi pe stadionul din localitate. Organizatorii au pregătit un spectacol, în mare parte de muzică populară, cap de afiş fiind Laura Lavric, Anton Achiţei şi Cristian Pomohaci.

„Ziua de astăzi este dedicată spectacolelor. Avem un program cultural-artistic. Avem mai multe ansambluri folclorice. Invitaţi speciali sunt Laura Lavric, părintele Pomohaci şi Anton Achiţei. Important este că au venit mulţi oameni. Locaţia se dovedeşte a fi mai bună”, a adăugat primarul oraşului Flămânzi.

 

flamanzi, zilele orasului (8) flamanzi, zilele orasului (7) flamanzi, zilele orasului (6) flamanzi, zilele orasului (5) flamanzi, zilele orasului (4) flamanzi, zilele orasului (3) flamanzi, zilele orasului (2)

flamanzi, zilele orasului (9) flamanzi, zilele orasului (10) flamanzi, zilele orasului (11) flamanzi, zilele orasului (12) flamanzi, zilele orasului (13) flamanzi, zilele orasului (14) flamanzi, zilele orasului (15) flamanzi, zilele orasului (16)

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad