Connect with us

Administratie

Flutur reacţionează după lamentările lui Portariuc: “Cei care nu au votat organizarea Summer Fest au fost cei de la PSD”

Published

on

flutur planul portariuc

De vreo două luni, problema numărul unu în municipiul Botoşani a devenit Summer Fest-ul. Primarul Portariuc vrea cât mai mulţi bani din bugetul local pentru a organiza Summer Fest-ul iar consilierii din opoziţie îi tot transmit să caute sponsori.

Deşi are majoritate în Consiliul Local, primarul Ovidiu Portariuc se plânge şi aruncă vina spre opoziţie. Între timp, Cătălin Flutur, liderul opoziţiei, a reacţionat.

“Cei care nu au votat organizarea Summer Fest au fost cei de la PSD. Ultima propunere a fost 50.000 de lei de la buget, în Centrul Vechi, și domnii consilieri de la PSD nu au votat. Îl aud tot mai des pe domnul primar că se lamentează că nu poate face nimic că nu are majoritate în Consiliu. Fals! Trei luni și 21 de zile nu a avut majoritate în Consiliu, când PNL a avut viceprimari pe doamna Lupașcu și domnul Țurcanu. Majoritatea în Consiliu se materializează prin viceprimari. Cine își pune viceprimarii? Nu e vina noastră că domnii consilieri de la PSD nu vin la ședințe.

Festivalul este așteptat de o parte din botoșăneni. Cum s-a putut ca până în 2012 acest festival să se facă fără bani de la buget? Fix în alea trei luni de zile când nu au avut majoritate domnul primar a zis: să îi încalț eu pe viceprimari și a spus să organizeze fără bani în Centrul Vechi și eu zic că a fost o ediție reușită, cu multe noutăți.

Vorbim în continuu de revitalizarea Centrului Vechi și nu vrem să facem nimic pentru acest lucru. Ducem acolo niște agenți economici care vând patru cafele pe zi. Să dai bani de la buget pentru artiști, scenă, foc de artificii, să îi dai unui domn de la București tot Pietonalul Unirii și zona Bulevardului ca să își facă suma mare. De ce nu organizează acela?”, a scris Cătălin Flutur pe pagina personal de facebook.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad