Connect with us

Economic

Omul de afaceri Dumitru Solomonescu a devenit cetăţean de onoare al comunei Vlăsineşti. “Contribui la bugetul local al comunei Vlăsineşti cu 30-40% din bugetul pe care îl are primăria acum” FOTO

Published

on

trufin, tirzioru, solomonescu

Patronul companiei Lacto Solomonescu, una din cele mai importante companii de produse lactate din judeţul Botoşani, a devenit cetăţean de onoare al comunei Vlăsineşti. În această seară, pe scena amplasată pe stadionul din Vlăsineşti, omul de afaceri Dumitru Solomonescu a primit titlul de cetăţean de onoare.

Lucian Trufin, primarul comunei Vlăsineşti, susţine că Dumitru Solomonescu este cel mai important om de afaceri din zonă şi unul dintre cei mai mari contribuabili. De asemenea, Solomonescu este unul dintre principalii sponsori ai manifestărilor culturale şi sportive care se organizează an de an în Vlăsineşti.

„Este cel mai important om de afaceri din comuna Vlăsineşti şi unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din judeţ. Ne mândrim că este din Vlăsineşti, că a pus bazele unei afaceri importante, că a dus numele comunei în toată ţara şi în străinătate”, a spus Lucian Trufin.

Noul cetăţean de onoare al comunei Vlăsineşti i-a amintit primarului Lucian Trufin că an de an asigură aproximativ 30-40% din bugetul local prin taxele şi impozitele pe care le plăteşte.

„Sunt un cetăţean al acestei comune, născut în această comună. Am făcut o afacere în 1992 şi am prins timpuri foarte grele. Am reuşit să ajung la un nivel în care contribui la bugetul local al comunei Vlăsineşti cu 30-40% din bugetul pe care îl are primăria acum. Îi mulţumesc domnului primar şi Consiliului Local pentru această diplomă acordată”, a spus Dumitru Solomonescu.

În plus, primarul comunei Vlăsineşti i-a oferit o diplomă de excelenţă lui Carmen Solomonescu, directorul adjunct al companiei Lacto-Solomonescu.

solomonescu cetatean de onoare (1) solomonescu cetatean de onoare (2) solomonescu cetatean de onoare (3) solomonescu cetatean de onoare (4) solomonescu cetatean de onoare (5) solomonescu cetatean de onoare (6) solomonescu cetatean de onoare (7)

tirzioru, solomonescu, trufin

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad