Connect with us

Administratie

Două zile de sărbătoare la Vlăsineşti, cu Irina Loghin, Alex Velea, om de afaceri făcut cetăţean de onoare, evenimente culturale şi investiţii inaugurate FOTO

Published

on

vlasinesti, zilele comunei (3)

Comuna Vlăsineşti este în sărbătoare în acest week-end. Primăria şi Consiliul Local au decis ca anul acesta sărbătoarea comunei să se organizeze în două zile şi a programat un număr mare de manifestări, începând de la spectacole şi până la inaugurare de investiţii.

Manifestările dedicate zilelor comunei Vlăsineşti au debutat pe stadionul din localitate unde pe scenă au urcat 15 cupluri care au împlinit 50 ani de la căsătorie. Prima zi a fost dedicată folclorului, pe scenă urcând mai mulţi artişti cunoscuţi, cap de afiş fiind Irina Loghin. Tot astăzi, omul de afaceri Dumitru Solomonescu a primit titlul de cetăţean de onoare al comunei Vlăsineşti.

„Anul acesta am organizat evenimentul în două zile. Avem un Consiliu Local care a înţeles să susţină acest eveniment. Avem şi sponsorii tradiţionali cărora le mulţmim. E o conjunctură de evenimente, fapte şi oameni care au contribuit la organizarea celui mai important eveniment din comuna Vlăsineşti. Am început cu sărbătorirea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de la căsătorie. Am avut 15 familii premiate. În prima zi, spectacolul este dedicat folclorului. Avem nume mari iar cap de afiş va fi Irina Loghin. Un alt moment important este acordarea titlului de cetăţean de onoare domnului Dumitru Solomonescu”, a spus Lucian Trufin.

Ziua de mâine va fi dedicată tinerilor. În afara spectacolului în care cap de afiş va fi Alex Velea, mâine va mai avea loc un eveniment la şcoala din Vlăsineşti plus inaugurarea unui centru recreaţional.

„Mâine, în afara programului artistic, avem la ora 11.00, la Şcoala Vlăsineşti vom sărbători împlinirea a 150 de ani de şcoală instituţionalizată în comuna Vlăsineşti. În 1865 s-a înfiinţat prima şcoală în comuna Vlăsineşti. Este un moment pe care nu îl puteam uita. Ne întâlnim cu foşti elevi, profesori. Lansăm şi o carte. De asemnea, la ora 19.00 vom inaugura un centru reacreaţional. Este un centru în care va fi fitnes, aerobic. În această zonă va fi un complex sportiv. Este o finanţare prin Grupul de acţiune Locală Valea Başeului de Sus, de aproximativ 160.000 de euro din care 85% fonduri europene şi 15% contribuţia beneficiarului. Beneficiarii sunt oameni pregătiţi pentru aşa ceva. Ea este antrenoare unternaţională de aerobic, kango iar el este fotbalist la CSMS Iaşi, în Liga I. Sunt oameni care se vor ocupa de această investiţie. Noi le-am concesionat terenul şi i-am sprijinit pentru a accesa acest proiect”, a mai spus primarul comunei Vlăsineşti.

vlasinesti, zilele comunei (15) vlasinesti, zilele comunei (14) vlasinesti, zilele comunei (13) vlasinesti, zilele comunei (12) vlasinesti, zilele comunei (11) vlasinesti, zilele comunei (10) vlasinesti, zilele comunei (9) vlasinesti, zilele comunei (8) vlasinesti, zilele comunei (7) vlasinesti, zilele comunei (6) vlasinesti, zilele comunei (5) vlasinesti, zilele comunei (4) vlasinesti, zilele comunei (3) vlasinesti, zilele comunei (2) vlasinesti, zilele comunei (1) sala fitnes vlasinesti (8) sala fitnes vlasinesti (3) sala fitnes vlasinesti (2) trufin, tirzioru, solomonescuvlasinesti 15august (1)vlasinesti 15august (2)vlasinesti 15august (3)vlasinesti 15august (4)vlasinesti 15august (5)vlasinesti 15august (6)vlasinesti 15august (7)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad