Connect with us

Sport

Petrolul – FC Botoşani 2-1. Leo Grozavu: “Nu am niciun fel de presiune. Eu nu ştiu ce spune conducerea. Marius Croitoru este istorie pentru FC Botoşani”

Published

on

fc botosani - steaua 0-1 leo grozavu (18)

Antrenorul principal al FC Botoşani continuă să acuze absenţele şi forma slabă a unor jucători. După înfrângerea de la Ploieşti, Leo Grozavu a vorbit din nou despre problemele cu care se confruntă şi spune că nu îşi simte postul ameninţat şi nu are niciun fel de presiune.

“Nu sunt multe de spus. Este destul de greu de încropit un 11 competitiv atâta timp cât lipsesc foarte mulţi jucători. Ne chinuim de fiecare dată dar asta e soarta. Trebuie să mergem înainte. Nu avem cum să ne plângem pentru că oricum nu ne crede nimeni. O să analizăm. Au fost trei jocuri într-o săptămână, două jucate pe o temperatură insuportabilă, o deplare lungă. Suntem într-o perioadă în care nu putem să aliniem cel mai bun 11. Nu am niciun fel de presiune. Eu nu ştiu ce spune conducerea. Aşteptăm şi noi o pauză în care să mai recuperăm din jucători, poate să mai achiziţionăm. Este destul de dificil să joci fără atacanţi, fără apărători”, a spus Leo Grozavu la LookTV.

“Marius Croitoru este istorie pentru FC Botoşani. Din păcate sunt alţi jucători care ne lipsesc. Încă nu avem cel mai bun cuplu de fundaşi centrali. Plus atacanţii laterali pe care nu am reuşit să-i achiziţinăm în vară. Jucăm cu nişte jucători improvizaţi. Unii sunt ieşiţi formă”, a mai spus Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad