Connect with us

Sport

Petrolul – FC Botoşani. Leo Grozavu: “Ţinând cont de contextul în care se desfăşoară mai mult ca sigur că va fi un meci greu”

Published

on

petrolul - fc botosani

FC Botoşani va întâlni mâine după amiază, în deplasare, formaţia Petrolul Ploieşti. Meciul este foarte important pentru ambele formaţii deoarece atât Petrolul cât şi FC Botoşani au avut un start de campionat slab.

Ploieştenii au început sezonul cu o penalizare de şase puncte şi sunt încă pe minus în timp ce FC Botoşani are o singură victorie, trei rezultate de egalitate şi două înfrângeri.

“Meciul cu Petrolul este unul important ca toate celelalte. Nu ştiu dacă Petrolul îşi merită locul în clasament (n.r. locul 14) şi nici nu mă interesează acest aspect. Avem noi atât de multe probleme încât nu pot să mă mai gândesc şi la problemele altora. Nu am reuşit să recuperăm din accidentaţi. Aceştia suntem şi mergem înainte. Orice rezultat care aduce puncte este bun. Fără îndoială că meciul va fi dificil. Nici Petrolul nu trece prin cea mai bună perioadă, sunt şi ei într-o oarecare criză de rezultate şi mai mult ca sigur că şi ei îşi vor dori foarte mult să câştige primul joc din acest sezon în Liga I. Ţinând cont de contextul în care se desfăşoară mai mult ca sigur că va fi un meci greu”, a spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad