Connect with us

Sport

Petrolul – FC Botoşani. Leo Grozavu: “Atât timp cât nu putem alinia cel mai bun 11, e destul de dificil”

Published

on

leo grozavu

Antrenorul principal al FC Botoşani este rezervat înaintea meciului cu Petrolul şi spune că numărul mare de accidentaţi îl pune în imposibilitatea de a alinia un 11 foarte bun. În acelaşi timp, el speră că jucătorii să aibă un moral bun după victoria cu CSMS Iaşi şi să obţină trei puncte la Ploieşti.

“I-am urmărit şi pot spune că au un joc bun, plăcut, joacă pe atac, au un joc deschis. Petrolul este o echipă care pune presiune pe adversar, nu se închide în apărare, e o echipă bună şi de aceea spun că ne aşteaptă o partidă dificilă. Îmi doresc ca victoria cu Iaşiul să le aducă un moral bun elevilor mei şi totodată vreau ca această victorie să ne fi dat mai multă linişte şi încredere. Atât timp cât nu putem alinia cel mai bun 11, e destul de dificil. Jucăm din trei în trei zile, avem foarte mulţi jucători accidentaţi, soluţii puţine, însă asta este”, a spus Leo Grozavu.

Până în momentul de faţă, FC Botoşani nu are amintiri prea plăcute din meciurile cu Petrolul Ploieşti dar Leo Grozavu susţine că statistica nu are nicio importanţă.

“Contează prea puţin în acest moment că până acum nu am reuşit să obţinem niciun punct împotriva Petrolului în Liga I. Nu cred că statistica are vreo relevanţă la acest meci”, a adăugat Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad