Connect with us

Evenimente

Ţigări, cafea şi alcool confiscate de jandarmi în Piaţa Centrală din Botoşani

Published

on

tigari, cafea

În data de 10 august, la ora 10.00, în Piața Centrală din municipiul Botoșani, a fost depistată o persoană de sex masculin, în vârstă de 48 ani, ce ascundea sub tricou un obiect voluminos.

După ce a fost interceptat de jandarmi, s-a constatat ca transporta un pet în care se afla alcool, pe care l-a luat dintr-o boxă folosită pentru depozitarea mărfurilor, la cererea posesorului acesteia.

Posesorul a fost identificat în persoana unei femei în vârstă de 57 de ani ce desfășoară activități de comerț în piață. În spațiul de depozitare amintit au mai fost găsite 255 pachete țigarete, 60 l alcool și 20 cutii de cafea, fără documente de proveniență.

Pe numele femeii au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „colectare, deținere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere și vânzare de bunuri sau mărfuri, care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin  din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia” și ridicarea bunurilor în vederea confiscării, în conformitate cu art. 270, alin. 3, din Legea 86/2006.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad