Connect with us

Sport

Marius Croitoru şi-a luat adio de la FC Botoşani: „Îmi doream să mă retrag de la FC Botoşani dar s-au adunat prea multe şi Marius Croitoru nu a mai putut rezista”

Published

on

cornel sfaiter, croitoru

Marius Croitoru a părăsit astăzi pe FC Botoşani. El şi-a reziliat contractul cu gruparea condusă de Cornel Şfaiţer, a mers în vestiar unde a stat câteva minute cu foştii săi colegi după care a organizat o conferinţă de presă în care a vorbit despre perioada petrecută la FC Botoşani şi despre plecarea sa.

La conferinţa de presă, Marius Croitoru a fost însoţit de Cornel Şfaiţer, cel care a în urmă cu trei ani a insistat pentru aducerea mijlocaşului care a mai evoluat pentru Steaua, FC Vaslui şi CSMS Iaşi. Cornel Şfaiţer a recunoscut că motivul despărţirii de Marius Croitoru a fost conflictul pe care fostul mijlocaş l-a avut cu antrenorul Leo Grozavu.

„Nu mă gândeam că ne vom despărţi. Nici nu ştiu când au trecut trei ani. Ne-am înţeles foarte repede. E un jucător pe care personal l-am dorit. Am avut mare încredere în el. Mă bucur că a fost un transfer reuşit şi am avut posibilitatea să lucrăm împreună. Am reuşit o performanţă istorică pentru FC Botoşani. A fost un jucător foarte important. Am avut discuţii lungi. Eu îi mulţumesc lui Marius. Am fost, suntem şi vom rămâne în relaţii bune. Leo nu a vrut să renunţe la Marius. Au fost neînţelegeri între ei, au fost reproşuri, tensiuni din lipsa rezultatelor. E decizia lui Marius şi trebuie să o respectăm. Îi transmit să joace cât mai poate. Costum o să aibă timp să poarte”, a spus Cornel Şfaiţer.

Marius Croitoru declara în urmă cu mai puţin de o lună că îşi doreşte să-şi încheie cariera de jucător la FC Botoşani iar astăzi şi-a făcut bagajele şi a părăsit clubul. El spune că şi-ar fi dorit să rămână dar nu a mai putut rezista să lucreze cu omul Leo Grozavu.

„S-au schimbat multe. Sunt problemele mele şi ale lui Leo şi aşa trebuie să rămână. Am avut discuţii cu conducătorii clubului. Ei au încercat orice ca să rămân. Am luat o hotărâre şi nu pot da înapoi. Am nişte principii care m-au adus să joc fotbal până la această vârstă. Am ajuns într-un punct în care nu mai puteam lucra cu Leo. Nimeni nu este de neînlocuit. Îmi doream să mă retrag de la FC Botoşani dar s-au adunat prea multe şi Marius Croitoru nu a mai putut rezista. Sunt problemele mele şi ale lui Leo pe care nu am ştiut să ni le rezolvăm. Nu pot să mă aplec în faţa nimănui când nu este corectitudine. Nu mai pot să lucrez cu Leo Grozavu. Am venit într-un moment în care cariera mea era mult în regres. Toată viaţa mea o să-l respect pe Cornel Şfaiţer care a avut grijă de mine şi de familia mea”, a spus Marius Croitoru.

Croitoru rămâne în Liga I dar vrea să revină la Botoşani

croitoru

Marius Critoru s-a despărţit de FC Botoşani dar îşi doreşte să revină fie ca jucător, fie ca antrenor. Deocamdată, el se gândeşte să mai joace unul-două sezoane în prima ligă din România după care va agăţa ghetele în cui şi va încerca să devină antrenor. „Cu siguranţă Marius Croitoru se va mai întoarce la FC Botoşani. Nu ştiu când şi în ce postură. După ce am anunţat că plec de la FC Botoşani, am primit patru-cinci telefoane de la conducători de cluburi din România. În toată această perioadă, am avut multe lucru de învăţat de la Leo. Antrenorul Leo este un antrenor mare, are un staff extraordinar. Ovidiu Chiribici este unul dintre cei mai buni preparatori cu care am lucrat. Antrenorul Leo Grozavu este unul dintre cei mai buni antrenori din România. Nu vreau să discut despre omul Leo Grozavu”, a spus Marius Croitoru care a adăugat:

„Astăzi am o discuţie cu un conducător şi e posibil să semnăm contractul. Cred că sâmbătă o să aveţi ocazia să mă vedeţi jucând la altă echipă. Nu cred că aş avea puterea să joc împotriva Botoşaniului dar sunt jucător profesionist şi dacă mi se va cere, o voi face. Sufleteşte, nu sunt pregăti să joc împotriva echipei FC Botoşani”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad