Connect with us

Sport

Marius Croitoru e un capitol închis pentru FC Botoşani. V. Iftime: „E clar că nu funcţionează relaţia cu Leo la nivel de antrenor-jucător”

Published

on

fc bt- viitorul gol croitoru4

Finanţatorul Valeriu Iftime a spus lucrurilor pe nume în cazul plecării mijlocaşului Marius Croitoru. Fostul căpitan al FC Botoşani a părăsit echipa deoarece nu se mai înţelegea cu antrenorul Leo Grozavu. În plus, Valeriu Iftime spune că a mediat mai multe dispute între cei doi dar de această dată Marius Croitoru a ales să plece.

„Mie îmi pare rău că a plecat Croitoru. Eu am avut o relaţie mai specială cu el pentru că eu cred foarte mult în morala lui de a judeca viaţa. E clar că nu funcţionează relaţia cu Leo la nivel de antrenor-jucător. El a preferat să plece decât să mai întindă starea asta de care pe care. De un an şi jumătate eu mediez continuu”, a spus Valeriu Iftime.

Interesant este că Marius Croitoru a plecat în momentul în care argentinianul Gonzalo Cabrera a început să fie apt de joc. Practic, exista posibilitatea ca Marius Croitoru să devină rezerva lui Cabrera iar fostul căpitan al FC Botoşani nu a acceptat acest lucru.

„Venirea unui jucător care poate să-l înlocuiască, a contat mult. Eu am insistat foarte mult ca Marius să rămână. Cu Marius şi Cabrera puteam avea o forţă ofensivă mai mare. Leo nu ştia că pleacă iar duminică seară, când i-am spus că va pleca, mi-a spus că formula de joc pentru astăzi era Marius cu Cabrera. Cu Cucu, Marius şi Cabrera. Îi urez toate bune lui Marius. Eu îl aştept la noi, preşedinte… Numai să vrea”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad