Connect with us

Administratie

Mari probleme cu apa la Flămânzi: „Nu e normal să alimentezi săptămânal o piscină la Lebăda şi un cartier rezidenţial iar locuitorii unui oraş să rămână fără apă”

Published

on

flamanzi oameni la fantana

Probleme cu apa la Flamanzi. Oamenii stau la cozi la fantani

Seceta din ultima perioadă i-a determinat pe şefii societăţii Nova Apaserv să restricţioneze programul de furnizare a apei în mai multe zone ale judeţului Botoşani. Astfel s-a ajuns care unii locuitori să beneficieze de apă doar patru ore pe zi.

Problema este că de multe ori, în unele zone, nu se furnizează apă nici patru ore pe zi iar oamenii s-au revoltat. O astfel de situaţie este în oraşul Flămânzi. Primarul acestei localităţi susţine că sunt zile în care oamenii nu beneficiază de apă.

„Avem în continuare probleme cu apa. Programul este în continuare restricţionat. Avem două ore seara şi două ore dimineaţa. Oamenii au înţeles şi au spus că măcar acel program să fie respectat. Duc o luptă intensă cu domnii de la Nova Apaserv. Conducta care alimentează oraşul Flămânzi a fost dimensionată pentru apartementele existente şi pentru fabrică. Practic, din această conductă sunt alimentate acum mai multe localităţi. În plus, nu e normal să alimentezi săptămânal o piscină la Lebăda şi un cartier rezidenţial iar locuitorii unui oraş să rămână fără apă. Oamenii au tot avut răbdare dar când au văzut că nici acel program restricţionat nu se respectă, au reacţionat. Este normal. Eu m-am solidarizat cu ei”, a spus Dan Oloeriu, primarul oraşului Flămânzi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad