Connect with us

Sport

FC Botoşani nu şi-a încheiat campania de transferuri. Valeriu Iftime: “Mai trebuie un jucător de bandă şi un mijlocaş la construcţie”

Published

on

fc voluntari - fc botosani, dimitrov foto prosport

Începutul modest de campionat îi determină pe oficialii FC Botoşani să facă noi transferuri. La ora actuală, conducătorii clubului FC Botoşani sunt în negocieri pentru aducerea unul jucător de bandă şi a unui mijlocaş la construcţie.

Chiar dacă FC Botoşani a obţinut doar trei puncte în cinci etape, tehnicianul Leo Grozavu beneficiază în continuare de încrederea finanţatorului Valeriu Iftime. Acesta din urmă recunoaşte că o înfrângere în faţa formaţiei CSMS Iaşi ar însemna începutul unei crize dar în acelaşi timp are încredere în antrenorul Leo Grozavu. De altfel, cei doi au discutat despre noi trasferuri pe care FC Botoşani urmează să le facă în această lună.

“Dacă ne bate şi Iaşiul, lucrurile sunt în criză maximă. Eu am un contract cu Leo pe care nu vreau să-l atac până la final de campionat. În acelaşi timp, pe un antrenor nu îl ţine contractul ci îl ţin rezultatele. Am avut mai multe discuţii cu Leo în ultimele zile. El spune că echipa e în formă şi că poate mai mult. Am avut discuţii şi vis-à-vis de aducerea a doi jucători. Mai trebuie un jucător de bandă având în vedere că sunt şi accidentări, iar Martinus parcă nu îşi mai intră în mână. Mai avem nevoie de un jucător la mijloc, pentru faza de construcţii”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad