Connect with us

Sport

FC Botoşani – CSMS Iaşi. Valeriu Iftime: “Cred că avem şansa noastră şi ar fi extraordinar să batem liderul. Nu cred că echipa asta este doar urmărită de ghinion”

Published

on

valeriuiftime fcbt-dinamo

Finanţatorul echipei FC Botoşani consideră că rezultatele modeste din debutul campionatului s-au datorat şi ghinionului. Valeriu Iftime aşteaptă ca acest ghinion să se răzbune chiar în meciul cu CSMS Iaşi, una din cele mai norocoase echipe din Liga I.

“Eu merg pe ideea că am avut şi un pic de ghinion. Echipa joacă mai bine ca anul trecut. Până la urmă trebuie să se schimbe ceva pentru că nu cred că echipa asta este doar urmărită de ghinion. Noi am jucat mai mult fotbal decât ceilalţi. Pe de altă parte, cei de la Iaşi au fost prea norocoşi. Cred că avem şansa noastră şi ar fi extraordinar să o fructificăm şi să batem liderul. Noi putem bate orice echipă. Problema este că nu prea am marcat goluri dar am avut consistenţă în joc. Până la urmă, trebuie să existe un echilibru. Eu cred că vom juca fotbal cu Iaşiul. Singurul lucru care ne poate încurca este căldura asta insuportabilă”, a spus Valeriu Iftime.

Partida dintre FC Botoşani şi CSMS Iaşi se va disputa în această după amiază, începând cu ora 17.30, pe stadionul Municipal.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad