Connect with us

stiri

FC Botoşani – CSMS Iaşi. Cornel Şfaiţer: “CSMS Iaşi este o echipă incomodă”

Published

on

cornel sfaiter

FC Botoşani va întâlni în această după amiază, începând cu ora 17.30, formaţia CSMS Iaşi, liderul clasamentului Ligii I, după cinci etape disputate în sezonul 2015/2016. Meciul se anunţă foarte dificil pentru ambele formaţii ţinând cont că la ora meciului vor fi 33-34 de grade Celsius.

Fără victorie în acest sezon de Liga I, FC Botoşani vrea toate cele trei puncte în meciul de astăzi. Misiunea elevilor lui Leo Grozavu nu va fi una uşoară ţinând cont că CSMS Iaşi este una dintre echipele care se apără foarte bine şi încearcă să marcheze pe contraatac sau la fazele fixe.

“Întâlnim o echipă care a în campionatul trecut a avut un retur extraordinar de bun şi un debut de campionat 2015/2016 la fel de bun. Este o echipă cu acelaşi staff tehnic şi cu acelaşi nucleu de jucători. Avem din nou un lider din Moldova. Şi noi am fost pe primul loc în 2013, Oţelul a fost campioană. CSMS Iaşi este o echipă incomodă, foarte bine aşezată tactic. Am văzut-o cu Pandurii, cu CFR Cluj. Vom avea o misiune grea dar bucuria va fi şi mai mare dacă vom reuşi o victorie în faţa liderului. Avem mare nevoie de puncte. Au fost unele jocuri în care am arătat bine dar nu am reuşit să obţinem victoria. Nu va fi uşor ţinând cont de temperaturile care se anunţă la ora meciului”, a spus Cornel Şfaiţer. 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad