Connect with us

Sport

FC Botoşani – CSMS Iaşi 1-0. Cornel Şfaiţer: „Avem mari probleme. De asta nici nu vine publicul la stadion. Fotbal cu linguriţa”

Published

on

cornelsfaiter fcbt-brasov

Preşedintele clubului FC Botoşani este mulţumit de rezultatul din meciul cu CSMS Iaşi dar nu şi de jocul prestat de cele două formaţii. Cornel Şfaiţer consideră că dacă vor mai fi multe meciuri precum FC Botoşani – CSMS Iaşi sau Steaua – Dinamo, numărul spectatorilor din tribune va fi din ce în ce mai mic.

„Voicu este un jucător bun. Noi l-am dorit la echip. Din nebunia lui şi din dorinţa de a face mult, a comis această eroare. E un jucător determinat, devotat. S-a întâmplat şi la jucători mai mari. La intervenţia lui Iliev am finanţatorilor de la Elsaco că batem cu 1-0. Am crezut pentru că trebuia să reuşim. La meciul cu Asta am învins cu 1-0, în minutul 83, un gol norocos a lui Batin, dintr-o deviere. Apoi echipa a avut un parcurs bun. Victoriile îţi aduc victorii. Eu cred în această echipă. Nu a fost uşor nici pentru Leo, nu avea soluţii pe benzi. Ştiam că întâlnim o echip foarte bine organizată, din toate punctele de vedere”, a spus Cornel Şfaiţer care a adăugat:

„Din păcate nu a ieşit un spectacol fotbalistic. Asta şi datorită stilului de joc al Iaşiului. Foarte multe trageri de timp. Ăsta e fotbalul românesc. A fost o victorie mare pentru noi dar şi norocoasă. Am fost dezamăgit la capitolul spectacol fotbalistic. E greu să joci fotbal pe o asemenea temperatură şi cu o echipă destul de incomodă. Din păcate, nivelul la noi… Am văzut un derby Steaua – Dinamo destul de modest. Astăzi am început noi etapa destul de slab. Avem mari probleme. De asta nici nu vine publicul la stadion. Fotbal cu linguriţa. Eu am încredere că vom asista şi la spectacol fotbalistic din partea echipei FC Botoşani”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad