Connect with us

Evenimente

Sfârsit tragic pentru un bărbat din Botoşani. A murit după ce a căzut din căruţă FOTO

Published

on

accident carutas (2)

Un barbat in varsta de 65 de ani din Catamarasti Deal a murit in urma unui accident petrecut, astazi dupa-amiaza pe drumul national Botosani-Dorohoi, aproape de intrarea in Catamarasti. Acesta fusese la camp, la adunat fan,impreuna cu alte rude si in drumul spre casa i s-a facut rau si a cazut din caruta. O ambulanta a ajuns la locul cu pricina.

Cadrele medicale au inceput manevrele de resuscitare si l-au dus pe pacient la Unitatea de Primiri Urgente. Din pacate, eforturile medicilor de a-i salva viata au fost in zadar.

“Cand am ajuns la fata locului, l-am gasit pe barbat cu fata in sus pe asfalt, in stop cardio-respirator. S-au facut manevrele de resuscitare si a fost adus la spital, cu sanse minime de supravetuire”, a declarat Liviu Stan, medic SJA.

La locul cu pricina a ajuns si un echipaj de la Politia Rutiera, care a demarat o ancheta. Omul era cunoscut cu afectiuni cardiace, si se afla si sub influenta bauturilor alcoolice cand s-a produs tragedia.

accident carutas (7) accident carutas (6) accident carutas (5) accident carutas (3) accident carutas (2) accident carutas (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad