Connect with us

National

România se TOPEŞTE. Se anunţă încă o săptămână de CANICULĂ. PROGNOZA METEO

Published

on

canicula cod-galben foto bucurestifm

Vremea rămâne caniculară şi duminică, dar şi în săptămâna următoare, când România va fierbe la foc iute.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ vremea se va menţine călduroasă, caniculară după-amiaza în vest şi in nord-vest, dar izolat si in celelalte zone de campie si de deal, unde şi disconfortul termic va fi accentuat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28…30 de grade în zona litoralului şi 37…38 de grade în Câmpia de Vest. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va mai avea ceva intensificări peste zi în Banat şi in Dobrogea.

PROGNOZA METEO LUNI vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza în special în zonele joase din vestul, sudul şi estul ţării, cu temperaturi maxime cuprinse in general între 30 grade pe litoral si 37 de grade in Campia de Vest.

Indicele de disconfort termic temperatură-umezeală va atinge şi depăşi pragul critic de 80 la câmpie şi pe arii restrânse la podiş. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin in buna parte a tarii. Vântul va sufla o idee mai alert doar in sud-est.

PROGNOZA METEO MARŢI va trebui sa suportam tot vremea calduroasa si chiar canicula după-amiaza în zonele de câmpie şi de podiş, unde şi disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în zona montană, unde vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată, iar noaptea in sfarsit ajung si in în regiunile estice şi sud-estice nori mai grosi ce lasa averse insotite de tunete fulgere. Vântul va sufla mai tare în sudul Moldovei, Bărăgan şi Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 29..30 grade in sudul litoralului şi 37 de grade in Campia de Vest.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad