Connect with us

Evenimente

O botoșăneancă în vârstă de 21 de ani s-a înecat la Costinești

Published

on

costinesti tanara inecata

O tânără în vârstă de 21 de ani, din oraşul Flămânzi, judeţul Botoșani, care se afla pe litoral, în staţiunea Costineşti, a fost scoasă din apele Mării Negre. Din păcate, tânăra era deja decedată şi nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea ei.

Potrivit ReporterNTV.ro, după o noapte de petrecere, stropită cu alcool, fata a sărit de pe digul din zona Obelisc, cu toate că nu știa să înoate. Amicii ei au sunat la 112, iar echipajele de salvare i-au scos trupul din apă. Din păcate, prea târziu.

‘După 40 de minute de resuscitare, tânăra nu a răspuns la manevre și a fost declarată decedată’, explică dr. Laurenția Pascu, medic Ambulanță ISU Eforie.

Potrivit ReporterNTV.ro, în ultimele 24 de ore numai puţin de şapte persoane s-au înecat în Marea Neagră iar alte şase au fost salvate în ultimul moment.

‘Valurile sunt destul de mari, au până la 3,5 metri înălțime în larg. Avem steagul roșu arborat, dar turiștii nu vor să înțeleagă. Noi ne facem meseria’, spune un salvamar.

Valurile au mai făcut victime în Eforie Nord, Mangalia și chiar în Constanța. Medicii de la ambulanță spun că a fost cel mai negru weekend de la începutul sezonului.

‘Incepând de ieri dimineață au fost 13 cazuri de înec. Dintre ei șapte au fost salvați, patru dispăruți și doi decedați’,precizează dr. Claudia Tatarici purtător de cuvânt SAJ Constanța.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad