Connect with us

Sport

FC Voluntari – FC Botoşani 1-1. Argentinianul Cabrera marchează primul gol în Liga I – FINAL

Published

on

fc botosani - steaua 0-1 cabrera (30)

FC Botoşani încearcă să obţină în această seară prima victorie din noul sezon de Liga I. Echipa pregătită de Leo Grozavu are două rezultate de egalitate şi două înfrângeri în patru etape. De partea cealaltă, FC Voluntari are trei rezultate de egalitate şi o singură înfrângere.

….

Voluntari: Balauru- Zaharia, Achim, Novakovici, Pîrvulescu – Maftei, Novac, Grigore (46 Dinu Todoran) – Kone, Bălan (77 Vîlceanu), Călințaru (60 Pancu)
Rezerve: Botas, Maxim, Rădoi, Deac, Vîlceanu, Todoran, Pancu

Botoșani: Iliev – Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte – Vașvari, R. Costin – Batin, Cabrera (72 Croitoru), Martinus (55 Rashid) – D. Roman (82 Neziri)
Rezerve: Pleşca, Neziri, Browne, Patache, Brata, Croitoru, Cucu

…..

FC Botoşani a început mai bine partida şi controlează jocul încă din primul minut. Batin şi Cabrera au creat pentru prima dată probleme defensivei ilfovene dar nu au reuşit deschiderea scorului. Primul şut pe poarta gazdelor a venit în minutul 10 dar atacantul Dan Roman nu a reuşit să-l învingă pe Balauru.

Odată cu trecerea timpului, jocul a scăzut în intensitate. La Bucureşti, temperatura este de 34 de puncte iar calitatetea jocului are de suferit din acest motiv. În minutul 18, Cabrera profită de o gafă a defensivei ilfovene şi marchează cu un şut plasat la colţul lung. FC Botoşani conduce pe FC Voluntari şi după cum a început jocul, pare favorită să se impună.

Replica ilfovenilor a venit în minutul 22, în urma unei lovituri libere, dar Achim a reluat cu capul pe lângă poarta apărată de Iliev. FC Botoşani a revenit la cârma jocului dar a avea ocazii mari de gol la poarta gazdelor. De partea cealaltă, elevii lui Bogdan Vintilă nu prea reuşesc să se apropie de poarta lui Iliev deoarece mijlocaşii botoşăneni au avut o evoluţie bună până acum.

În minutul 38, Cabrera a fost aproape de a realiza dubla. A încercat o execuţie spectaculoasă de la marginea careului dar mingea a fost deviată în corner de către un fundaş ilfovean.

Cu un minut înainte de pauză, FC Voluntari a avut prima ocazie mare de gol dar goalkeeperul botoşănean are o intervenţie foarte bună în careul mic şi îndepărtează pericolul.

La pauză: FC Voluntari – FC Botoşani 0-1 (a marcat Gonzalo Cabrera) 

Repriza secundă începe tot cu FC Botoşani în atac. Elevii lui Leo Grozavu dontrolează jocul dar fără mari ocazii la poarta lui Balauru. Majoritatea acţiunilor se poartă pe partea stânga acolo unde Batin a avut câteva incursiuni foarte bune. Până în momentul de faţă, Martinus Quenten este cel mai slab jucător al FC Botoşani. Acesta a pierdut majoritatea mingilor pe care le-a avut şi nici nu a făcut prea mare risipă de efort. Leo Grozavu s-a săturat de lipsa de eficacitate a lui Martinus şi l-a înlocuit cu Rashid Brown, în minutul 54.

FC Botoşani putea majora scorul pe contraatac, în minutul 59. Roman a scăpat spre poarta gazdelor dar Balauru iese în afara careului şi respinge din faţa atacantului botoşănean.

În minutul 65, Bălan restabileşte egalitatea. Fotbalistul ilfovean a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri iar Plamen Iliev a fost învins, scorul devenind 1-1. Un minut mai târziu, Pancu încearcă o scăriţă peste Iliev dar mingea trece peste poartă.

Surprinzător, FC Botoşani nu are replică după primirea golului. În partea secundă, elevii lui Leo Grozavu nu au mai reuşit o prestaţie bună iar ilfovenii încearcă să profite şi să marcheze încă un gol în poarta lui Iliev.

Leo Grozavu îl scoate pe Cabrera şi îl introduce pe Croitoru iar în minutul 76 mijlocaşul botoşănean  crează panică în careul ilfovenilor. A centrat de pe stânga dar Balauru respinge din faţa lui Dan Roman care era pregătit să reia cu capul spre poartă.

FC Botoşani încearcă să revină în avantaj dar elevii lui Leo Grozavu sunt lipsiţi de inspiraţie şi greşesc multe execuţii. În minutul 90, Zaharia scapă singur spre poarta botoşănenilor, şutează la colţul scurt dar mingea trece la câţiva centimetri de bară.

La ultima fază a meciului, Croitoru a avut şansa de a aduce prima victorie pentru FC Botoşani. A executat o lovitură liberă de la 18 metri dar a şutat în zid.

Partida s-a încheiat la egalitate, scorul 1-1, iar formaţii rămân fără victorie în acest sezon de liga I.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad