Connect with us

Evenimente

Scandalagiu sancționat de jandarmi

Published

on

jandarmeria masina

În data de 05 august a.c., în jurul orei 19.30, un echipaj de jandarmi s-a deplasat în urma unui apel telefonic pe strada Împărat Traian din municipiul Botoșani, unde o persoană reclama producerea unui scandal în incinta unui bar. Ajunși la fața locului, jandarmii au observat cum mesele din interiorul localului erau răsturnate, însă autorul  nu era prezent.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat de 31 de ani este responsabil pentru incident, acesta nefiind de găsit la acel moment, deoarece a fugit când a observat că au fost anunțate organele de ordine. S-a procedat la continuarea verificărilor, scandalagiul fiind identificat în apropiere de bar și ulterior condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani în vederea aplicării măsurilor legale.

Persoana în cauză a fost sancționată în conformitate cu art.2, punctele 1, 18 și 24 din Legea 61/1991, pentru „săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii și expresii jignitoare sau vulgare”, „refuzul consumatorului de a părăsi un local public în care se consumă băuturi alcoolice, după ora de închidere sau la cererea îndreptățită a unui salariat al localului” și „provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice”, cu amendă în valoare de 500 lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad