Connect with us

Sport

FCM Dorohoi este în pragul desfiinţării. Mai mulţi jucători au plecat, Victor Mihalachi nu mai dă bani iar Colban aşteaptă decizia finală a patronului

Published

on

fcmdorohoi-farulconstanta2

Noul sezon de Liga a II-a este programat să înceapă pe data de 29 august dar şansele ca judeţul Botoşani să aibă vreo reprezentantă sunt infime. Deşi a fost primită în Liga a II-a chiar dacă nu şi-a depus dosarul în termenul prevăzut, foarte probabil, formaţia FCM Dorohoi nu va începe noul sezon.

Victor Mihalachi, patronul echipei FCM Dorohoi, nu mai este dispus să finanţeze această dar nici nu a anunţat oficial că se retrage din fotbal. Mulţi jucători care au evoluat în sezonul trecut pentru FCM Dorohoi au tot aşteptat şi au tot sperat că problemele se vor rezolva, că se vor achita restanţele financiare şi că echipa va juca în viitoarea ediţie de campionat.

Din păcate nu s-a schimbat nimic nici după înscrierea echipei în campionat iar antrenorul Vespazian Colban este din ce în ce mai pesimist că FCM Dorohoi va juca în prima etapă din noul sezon.

Nu am reluat pregatirile. Am inscris echipa, deoarece speram intr-o sansa a noastra de a veni sponsori langa echipa. Sincer, imi pare rau, pentru ca, intr-un fel, incurcam competitia, dar nu este rea vointa. Am sperat pana in ultima clipa, n-a fost cazul.

Nu ni s-a alaturat nimeni si, mai mult ca sigur, se va termina proiectul.

Ne-am dat acceptul verbal pentru ca jucatorii sa se poata pregati cu alte echipe. Este normal sa-i lasam daca si-au gasit alte angajamente.

Avem promisiuni cum ca se vor plati restantele salariale din sezonul trecut. Asa am fost anuntat.

Este exclus sa ne mutam la Inter Dorohoi. Eu zic ca mai pastram o mica sansa de a nu ne retrage. Mai mult din respect pentru competitie. Dar asta ar insemna sa jucam cu juniorii pentru a nu descompleta seria.

Am avut si astazi o sedinta. Ne gandeam sa nu ne prezentam la doua etape, dar nu se va intampla asta. Ori continuam de la inceput, ori nu. Nu cred ca domnul Mihalache va trece la Suceava. Daca era sa se faca aceasta mutare, s-ar fi facut”, a declarat Vespazian Colban, in emisiunea ”Trafic Sport”, de la Sport Total FM.

Am încercat de mai multe ori să îl contactăm pe patronul clubului FCM Dorohoi pentru a afla un punct de vedere vis-a-vis de viitorul acestei echipe dar din păcate nu răspuns la telefon. În acelaşi timp, am încercat să discutăm şi cum primarul municipiului Dorohoi pentru a vedea dacă autoritatea locală se va implica în salvarea echipei dar edilul a refuzat să discute despre acest subiect,

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )