Connect with us

Sport

FC Voluntari – FC Botoşani. Leo Grozavu: “Este obligatoriu să acumulăm puncte”

Published

on

leo grozavu

FC Botoşani va întâlni vineri după amiază, de la ora 18.30, în deplasare, formaţia FC Voluntari. Fără victorie în primele patru etape din acest sezon, FC Botoşani pleacă la Bucureşti pentru a obţine trei puncte în faţa formaţiei FC Voluntari, nou promovată în Liga I.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, se aşteaptă la un meci dificil şi asta în primul rând din cauza căldurii.

“Nu va fi uşor. Vor fi multe grade Celsius, spectacolul va avea de suferit. Ne dăm seama că nu am avut victorii, nu avem puncte acumulate. Este obligatoriu să acumulăm puncte. Am lucrat mai mult în această perioadă dar din păcate nu am avut inspiraţie în faţa porţii. O să vină şi momentul când o să marcăm şi sper să se întâmple cât mai repede. Sperăm ca o victorie să ne descătuşeze, să ne redea încrederea, să abordăm cu mai mult curaj meciurile viitoare. Când intervine crisparea, jocul nu mai este cursiv. Voluntariul nu a pierdut cele două jocuri de pe teren propriu. Sunt o echipă incomodă. Toate meciurile vor fi echilibrate iar diferenţa se va face prin mici detalii. Şi ei îşi doresc şi ei să acumuleze puncte. Va fi o partidă importantă”, a spus Leo Grozavu.

Din păcate pentru tehnicianul botoşănean, nici la acest meci nu va avea lotul complet. Hadnagy este în continuare accidentat iar Cordoş, Plămadă şi Iliev sunt incerţi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad