Connect with us

Administratie

Liberalii vor să câştige alegerile în fieful PSD. VEZI ce candidat aruncă în lupta pentru primăria DOROHOI

Published

on

primaria dorohoi foto realitatea dorohoiana

Bătălia pentru primăria municipiului Dorohoi se anunţă una dură în 2016. Într-un fief al PSD, liberalii îşi propun să câştige funcţia de primar, cea de viceprimar şi să obţină majoritatea în Consiliul Local. Ei deja au început să-şi pregătească echipa cu care vor intra în campania electorală de anul viitor.

Cel mai probabil, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Dorohoi va fi Constantin Bursuc, un om de afaceri care timp de doi ani a ocupat funcţia de viceprimar al Dorohoiului.

“Ne propunem să câştigăm postul de primar, cel de viceprimar şi să avem majoritate în Consiliul Local. Este un obiectiv foarte greu dar sunt şanse. Eu mi-am depus intenţia de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Dorohoi”, a spus Constantin Bursuc.

bursuc constantin

În 2012, Constantin Bursuc a fost ales viceprimar al municipiului Dorohoi, din partea Uniunii Social Liberale (PSD+PNL). În momentul în care USL-ul s-a rupt, primarul social democrat al Dorohoiului a reuşit să-l înlocuiască din funcţie pe Constantin Bursuc şi să impună un alt viceprimar. Anul viitor, Dorin Alexandrescu şi Constantin Bursuc vor fi adversari într-o campanie electorală care se anunţă foarte interesantă.

“Pe linie administrativă, am făcut echipă cu domnul Alexandrescu. Am votat în Cosiliul Local toate proiectele benefice pentru Dorohoi. Nu am făcut echipă când s-au întâmplat anumite lucruri pentru că acolo nu se putea face echipă. Eu îmi doresc ca la Dorohoi să fie un primar al cetăţenilor din municipiul Dorohoi şi nu al unui partid politic. Aşa ar fi normal. Dacă voi câştiga alegerile, voi fi primarul cetăţenilor şi nu al PNL-ului. Cetăţeanul te votează pentru interes local. Nu poţi să separi cetăţenii, că ăla e PSD sau celălalt e PNL”, a mai spus Constantin Bursuc.

Cotat cu cele mai mari şanse să-l învingă pe Dorin Alexandrescu (PSD), liberalul Constantin Bursuc intenţionează să înceapă deja pregătirile pentru campania electorală şi să organizeze mai multe acţiuni în care să se întâlnească cu cetăţenii municipiului.

“În următoarea perioadă îmi propun să iau legătura cu cât mai mulţi cetăţeni. Oamenii din Dorohoi ştiu ceea ce am făcut în cei doi ani cât am fost viceprimar. În acea perioadă am căpătat experienţă în administraţie”, a precizat liberalul.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad