Connect with us

Sport

Valeriu Iftime a discutat cu unul din cei mai mari arbitrii români: “Mi-a spus că am avut trei penalty-uri neacordate de Tudor, în meciul cu Steaua”

Published

on

fc botosani - steaua 0-1 (53)

FC Botoşani a pierdut pe teren propriu, cu 0-1, în faţa formaţiei Steaua Bucureşti iar la finalul partidei, atât antrenorul Leo Grozavu cât şi conducătorii clubului au acuzat maniera de arbitraj a centralului Alexandru Tudor şi în special neacordarea unui penalty la un fault în careu asupra lui Batin.

După ce au văzut rezumatul partidei şi după ce au discutat cu foşti arbitri, oficialii botoşăneni au ajuns la concluzia că Alexandru Tudor putea acorda trei lovituri de la 11 metri în favoarea echipei lui Leo Grozavu. “Am vorbit ieri cu Adrian Porumboiu şi mi-a spus că am avut trei penalty-uri neacordate de Tudor în meciul cu Steaua. Unul la faultul în careu asupra lui Croitoru, altul la faultul clar asupra lui Batin şi al treilea la henţul comis de Râpă în careu. Tudor s-a făcut că nu vede. Înaintea meciului am spus că am încredere în Alexandru Tudor dar ceea ce a făcut este incredibil”, a spus Valeriu Iftime.

Oficialii FC Botoşani vor face memoriu şi vor solicita reţinerea de la delegări a centralului Alexandru Tudor care nu este la primul meci în care îi dezavantajează pe roş-alb-albaştrii. În plus, aceştia vor solicita ca Alexandru Tudor să nu mai fie delegate la meciurile echipei FC Botoşani ţinând cont de incidentul de la finalul meciului cu Steaua când l-a ameninţat pe antrenorul Leo Grozavu: “Mi-a spus că o să văd ce o să păţesc eu data viitoare”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad