Connect with us

Administratie

Portariuc s-a plimbat din nou prin Parcul Cornişa şi a mai bifat o realizare: “Am ales modelul si culoarea pentru gresia si faianta de interior”

Published

on

cornisa parc august6

Deşi era un contestatar vehement al parcului de agrement Cornişa, primarului Ovidiu Portariuc a început să-i placă acest proiect şi în fiecare săptămână merge pe şantier să vadă dacă s-a mai făcut ceva în plus şi dacă firma câştigătoare a licitaţiei îşi face treaba.

Duminică seară, edilul a postat pe pagina personal de facebook câteva fotografii cu bazinele de înot şi le-a transmis botoşănenilor că a ales modelul si culoarea pentru gresia si faianta de interior.

“Parcul Regional Cornisa-imagini in premiera! Pentru toti cei care intreaba ce facem in Botosani in aceasta perioada, le prezint stadiul avansat al unei investitii de aproape 600 de miliarde lei vechi( 60 milioane RON). Pentru prima data s-au verificat in aceasta saptamana etansietatea si izolarea bazinelor. Perioda de teste va continua in luna august. Am ales de asemenea modelul si culoarea pentru gresia si faianta de interior.

Dupa ce vom termina aceasta investitie care va genera locuri de munca si crestere economica pentru oras ne vom concentra pe reabilitarea cartierelor din Botosani si a transportului public. Din pacate bugetul orasului si gradul de indatorare nu ne permit sa abordam simultan aceste investitii”, a postat Ovidiu Portariuc pe pagina personal de facebook.

Cât despre termenul de finalizare, edilul a uitat să le ofere botoşănenilor vreo informaţie. Acest proiect ar trebui finalizat până în luna decembrie iar în cazul în care nu se va realiza acest lucru, primăria Botoşani nu va încasa toţi banii europeni. În urmă cu vreo două-trei săptămâni, primarul Ovidiu Portariuc afirma că nu prea sunt şanse ca proiectul Cornişa şi Teatrul Mihai Eminescu să se finalizeze în acest an.

cornisa parc august cornisa parc august5 cornisa parc august4 cornisa parc august3 cornisa parc august2 cornisa parc august1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad