Connect with us

Evenimente

IPJ Botoşani a demarat o campanie de prevenire a infracţiunilor de loviri

Published

on

politie campanie informare

În acest an, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Botoşani – Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, desfăşoară Programul local de prevenire a infracţiunilor de loviri – “Un plus de siguranţă”.

În contextul arătat, vineri, 31 iulie a.c., poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi cei din cadrul Secţiei Rurale 3 Hlipiceni s-au întâlnit cu copiii aflaţi în Complexul “Sf. Nicolae” Truşeşti.

Aceştia au primit sfaturi cu privire la măsurile pe care trebuie să le adopte atunci când siguranţa le este pusă în primejdie.

Printre temele dezbătute s-au regăsit şi  riscul consumului de alcool sau substanţe interzise, la vârste fragede, apartenenţa faţă de un anumit grup de prieteni, presiunea anturajului, riscul plecărilor neanunţate din unitatea de învăţământ sau din centrul de protecţie.

În aceeaşi zi, poliţiştii au desfăşurat şi o activitate de informare a cetăţenilor care au vizitat târgul agro-industrial săptămânal, din localitatea Truşeşti.

Discuţiile au vizat posibile situaţii în care o persoană ar putea fi implicată în stări conflictuale, inclusiv intrafamiliale şi modul adecvat de reacţie.

Cu prilejul activităţilor desfăşurate, au fost distribuite materiale informative.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad