Connect with us

stiri

PROGNOZA METEO. Vom avea încă o săptămână CANICULARĂ. Se anunţă şi ploi slabe

Published

on

canicula-soare foto infobraila

Meteorologii anunţă pentru prima parte a săptămânii viitoare vreme călduroasă, local caniculară, cu înnorări temporare şi ploi slabe.

LUNI, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare în regiunile vestice, unde izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va avea ceva intensificari in sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile maxime, uşor mai ridicate decât în ziua precedentă, se vor încadra între 28 grade in nordul si in sudul litoralului şi 34 de grade in Campia de vest.
MARTI, vremea continua să se încălzească, iar dupa amiaza canicula se reinstaleaza în vest şi în sud, cu maxime la umbra ce se vor situa intre 29 grade pe litoral, poate si in Bucovina si 35 grade in Banat si in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil în sud-estul ţării, în extremitatea de vest, dar şi la munte şi mai mult senin în celelalte zone. Vântul abia ajumge la 20…25 km/h in în sud şi sud-est, in celelalte regiuni abia se simte.

MIERCURI, nu asteptam modificari ale vremii, vremea tot calduroasa va fi, pe arii restrânse caniculară chiar în regiunile vestice şi de sud-vest şi izolat în centru. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 grade pe litoral şi 36 de grade in Campia de vest, in sud-vestul Olteniei, izolat poate si in sud-vestul Transilvaniei. Ceva mai mult nori se aduna la munte şi în sud-est, unde insa doar izolat vor fi posibile averse şi descărcări electrice, în timp ce în restul ţării vremea este frumoasa. Vântul va avea uşoare intensificări în Dobrogea.
Citeste mai mult pe RTV.NET 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad