Connect with us

Sport

FC Botoşani – Steaua 0-1. Valeriu Iftime: „Nu te poți lua la trântă cu arbitri. Cine-i poate face ceva lui Tudor? E în lumea lui. Atunci când pari frustrat, e o problemă. Ne-a viciat în două trei ocazii”

Published

on

fc botosani - steaua 0-1 (53)

Înaintea partidei cu Steaua, Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani, se declara mulţumit de faptul că a fost delegat Alexandru Tudor. Oficialul botoşănean considera în acel moment că Alexandru Tudor nu îşi va permite să avantajeze campioana României şi că va fi un arbitru corect.

După meciul cu Steaua, Valeriu Iftime avea o cu totul altă impresie despre Alexandru Tudor, un arbitru care nu a acordat cel puţin un penalty pentru FC Botoşani, a judecat în mod diferit mai multe faze de joc şi a avut o atitudine sfidătoare faţă de Leo Grozavu, de jucătorii botoşăneni şi de cei peste 6000 de oameni din tribune. Ba mai mult, la finalul jocului şi-a permis să-l ameninţe pe Leo Grozavu că data următoare va fi mai rău.

“Sunt prea trist de rezultat. Nu știu dacă am avut ghinion, sau dacă Tudor a fost un pic anti-botoșenean. Mi-e frică de reacția negativă a lui. Am crezut că e un arbitru care ține la prestigiul lui. Eu nu-l acuz, dar ceva s-a văzut. Un meci care azi trebuia să se termine cel puțin egal. Avem nevoie de oameni corecți în fotbal.

Am jucat fotbal, i-am dominat, am avut câteva ocazii, dar nici Roman n-a fost în ziua lui bună. Nu te poți lua la trântă cu arbitri. Cine-i poate face ceva lui Tudor? Că l-a amenințat pe Leo (n.r. Grozavu): ‘Data viitoare o să vezi tu …’

E prea dur, e din altă lume. El nu e cu jucătorii, e lumea lui și lumea jucătorilor. Atunci când pari frustrat, e o problemă. A fost un arbitru care în seara asta ne-a viciat în două trei ocazii”, a spus Valeriu Iftime la DigiSport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad