Connect with us

Sport

FC Botoşani – Steaua 0-1 – “HOŢII, HOŢII” – Alexandru Tudor refuză un penalty pentru FC Botoşani. GALERIE FOTO – FINAL

Published

on

fcbotosani-steaua (15)

Eliminată din Europa League, FC Botoşani va pune accent de acum pe campionat şi va încerca să realizeze obiectivul şi anume calificare în play-off. De partea cealaltă, Steaua vine după un 1-1 pe teren propriu cu Partizan Belgrad şi se gândeşte la meciul retur, programat miercuri seară.

Tehnicianul Mirel Rădoi a decis să trimită mai multe rezerve în partida cu FC Botoşani. Tade, Muniru şi Alcenat, în timp ce Nicuşor Stanciu şi Varela nici măcar nu au făcut deplasarea la Botoşani.

fc bt-fcsb (6)

Peste 6000 de spectatori au luat cu asalt Stadionul Municipal pentru a asista la partida dintre FC Botoşani şi Steaua. Deşi iniţial se părea că se va juca cu tribunele aproape goale, până la urmă s-au vândut aproape toate biletele.

………………………

Partida a început practic de la scorul de 0-1. Alexandru Tudor a dictat uşor o lovitură liberă de la 20 de metri pentru Steaua, Iancu a executat plasat iar bucureştenii au deschis scorul.

fc bt-steaua gol iancu (3)

Imediat după primirea golului, FC Botoşani a ieşit la joc şi a pus presiune pe defensiva campionilor. Prima ocazie mare de gol a gazdelor a venit în minutul 10 când Croitoru i-a pasat foarte bine lui Batin, acesta îl driblează pe Râpă dar şutează pe lângă poartă, din interiorul careului.

A doua şansă mare de gol a botoşănenilor a venit în minutul 15 când Ngadeu reia spectaculos din interiorul careului dar mingea trece puţin pe lângă poarta apărată de Cojocaru.

Presiunea botoşănenilor la poarta lui Cojocaru este din ce în ce mai accentuată iar în minutul 19 a venit o nouă ocazie. A fost un corner de pe stânga executat de Croitoru, Batin a reluat din şase metri dar mingea a trecut pe lângă poartă.

În minutul 22 Croitoru centrează de pe dreapta dar Roman nu reuşeşte să reia cu capul din şase metri iar scorul rămâne 0-1. După marcarea golului din minutul 2, Steaua nu a mai contat şi a preferat să se apere.

FC Botoşani continuă presiunea la poarta lui Cojocaru dar Croitoru nu reuşeşte să marcheze din lovitură liberă de la 18 metri după care acelaşi Croitoru încearcă să-i surprindă pe stelişti cu o pasă către Batin dar a rămas fără finalitate.

Centralul Alexandru Tudor a început să-i irite pe cei aproximativ 6000 de spectatori prin deciziile doar de el înţelese şi prin faulturile inventate. În 30 de minute, Alexandru Tudor a văzut numai puţin de 18 faulturi, jumătate dintre acestea fiind inexistente.

În minutul 35, Batin pătrunde pe stânga, îl depăşeşte pe Râpă dar şutează în plasa laterală. Raportul şuturilor este 8 la 1 în favoarea botoşănenilor dar steliştii sunt cei care conduc pe tabela de marcaj.

Două minute mai târziu, FC Botoşani are o nouă mare ocazie de gol dar Roman şutează slab din interiorul careului iar Cojocaru reuşeşte să prindă fără probleme.

Dominarea botoşănenilor continuă iar în minutul 41 Croitoru are şansa golului dar nu reuşeşte să ajungă la minge, în interiorul careului.

Prima repriză se încheie cu cei 6000 de spectatori care scandează: HOŢII, HOŢII!!!

fcbotosani-steaua (17)

Văzând că Steaua nu pune niciun fel de probleme, Leo Grozavu îl scoate la pauză pe Vaşvari şi îl introduce  pe argentinianul Cabrera, un jucător de profil ofensiv.

Repriza secundă începe în aceeaşi notă de dominare a botoşănenilor în timp ce steliştii practică un antifotbal total. În minutul 54, Iancu îl loveşte pe Acsinte dar Alexandru Tudor se face că nu vede.

INCREDIBIL ce se întâmplă pe Stadionul Municipal din Botoşani. Batin este faultat clar în careu dar Alexandru Tudor nu dictează lovitură de la 11 metri. “RUŞINE, RUŞINE SĂ VĂ FIE” şi “HOŢII, HOŢII” strigă 6000 de suporteri botoşăneni.

Ocazie incredibilă pentru FC Botoşani, în minutul 63. Batin centrează de pe stânga dar Roman reia puţin peste poartă din interiorul careului. Cinci minute mai târziu Croitoru şutează la colţu lung dar mingea trece alături. Raportul şuturilor este 17-2 pentru FC Botoşani.

FC Botoşani continuă să controleze jocul dar elevii lui Leo Grozavu nu mai reuşesc să se apropie periculos de poarta lui Cojocaru. De partea cealaltă, Steaua continuă să practice un antifotbal total, fără nicio intenţie ofensivă.

În minutul 82, FC Botoşani beneficiază de o lovitură liberă de la 20 de metri dar Brata execută slab şi Cojocaru prinde fără probleme.

Finalul aparţine botoşănenilor dar Steaua se apără cu toţi jucătorii în propriul careu iar elevii lui Leo Grozavu nu reuşesc să se apropie de poarta lui Cojocaru. În minutul 90+2, Tade scapă singur pe contratac dar este blocat de Pleşca.

Centralul Alexandru Tudor fluieră finalul meciului iar suporterii botoşăneni încep din nou să scandeze: HOŢII, HOŢII!!!

………………………

FC Botoşani: Pleşca – Dimitrov, Ngadeu, Cucu, Acsinte – R. Costin, Vaşvari (46 Cabrera), Croitoru – Martinus (59 Brata), Batin (78 Patache) – Roman.

  • Rezerve: Iliev, Brata, Patache, Miron, Robertson, Cabrera, Neziri

Steaua: Cojocaru – Râpă, Carp, Toşca, Guilherme – Neagu (64 Muniru), Tahar – Grădinaru (59 Tade), Enceanu (77 Târnovan), Iancu – Tudorie

  • Rezerve: Niţă, Filip, Muniru, Tade, Mihalcea, Alcenat, Târnovan

Arbitri: Alexandru Tudor (Bucureşti) – Sebastian Gheorghe (Suceava), Florin Păunescu (Rm. Vâlcea)

Observatori: Bogdan Buhuş (Vaslui), Ionel Popa (Paşcani)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad