Connect with us

stiri

Punct termic de 314 mp vândut la preţ de apartament cu două camere

Published

on

punct termic stefan luchian (4)

La începtul acestei luni, a fost depus la primăria municipiului Botoşani, un raport privind activitatea administatorului special, pentru perioada aprilie-iunie 2015. Este vorba de Florin Sandu cel care ocupă şi funcţia de director general al Modern Calor, noua societate de termoficare a municipiului Botoşani.

Printre realizările menţionate în raport, se numără şi valorificarea punctului termic Calea Naţională 2. Este vorba de o clădire cu o suprafaţă de 318,85 metri pătaraţi care a fost scoasă la licitaţie de către lichidatorul judiciar la preţul de 114.751 lei, aproape 26.000 de euro. Conform procesului verbal încheiat, s-au îndeplinit toate condiţiile legale de organizare a licitaţie iar câştigător a fost desemnat Adrian Caba, care a reprezentat societatea SC KAROMI FABRICA SRL.

În procesul verbal se precizează că după trei strigări successive, nu a fost oferit un preţ mai mare, motiv pentru care se adjudecă în favoarea SC KAROMI FABRICA SRL, clădirea centrală termică “PT Calea Naţională 2”.

Astfel, o clădire cu o suprafaţă de 318,85 metri pătraţi a fost vândută la preţul unui apartament cu două camere, care are maxim 50 de metri pătraţi.

punct termic stefan luchian (3) punct termic stefan luchian (2) punct termic stefan luchian (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad