Connect with us

Evenimente

UPDATE Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor Botoşani a făcut infarct în timp ce se afla la birou. A fost transportat la Iaşi cu un elicopter SMURD – FOTO

Published

on

smurd elicopter (12)

Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor Botoşani a ajuns în această dimineaţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Botoşani. Valentin Rău (53 de ani) a făcut un infarct în timp ce se afla în biroul său de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

El a fost adus imediat la UPU Botoşani iar medicii au intervenit imediat şi au încercat să-l stabilizeze şi să-i facă investigaţii. Urmează ca medicii botoşăneni să decidă dacă vor solicita un elicopter SMURD pentru transportarea lui Valentin Rău la Iaşi.

UPDATE

“Am fost solicitati pentru un  pacient in varsta de 53 de ani cu infarct de miocard. L-am preluat de la Unitatea de Primiri Urgente si l-am adus pentru a fi transportat cu elicopterul Smurd la Iasi”, a declarat Daniela Amarandei, medic SJA.

Dupa ce a fost investigat in Unitatea de Primiri Urgente, medicii au decis ca Valentin Rau sa fie transferat la o clinica de specialitate din Iasi. Acesta a fost adus cu ambulanta in poligonul ACR de unde a fost preluat de cadrele medicale din elicopterul Smurd.

smurd elicopter (1) smurd elicopter (18) smurd elicopter (17) smurd elicopter (16) smurd elicopter (14) smurd elicopter (13) smurd elicopter (12) smurd elicopter (11) smurd elicopter (10) smurd elicopter (9) smurd elicopter (8) smurd elicopter (7) smurd elicopter (6) smurd elicopter (5) smurd elicopter (4) smurd elicopter (3) smurd elicopter (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad