Connect with us

Sport

Dan Alexa, antrenor Poli Timişoara: “FC Botoşani este una dintre cele mai bune echipe ale campionatului”

Published

on

dan-alexa foto prosport

Antrenorul formaţiei ACS Poli Timişoara, Dan Alexa, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că FC Botoşani, adversara din etapa a III-a, este una dintre cele mai bune echipe din Liga I chiar dacă a pierdut joi, cu scorul de 0-3, partida cu Legia Varşovia din Liga Europa.

“Ne aflăm în faţa unui meci important pentru că venim după două înfrângeri. FC Botoşani, chiar dacă a pierdut ieri în Liga Europa, este una dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Este o formaţie omogenă, agresivă, cu jucători iuţi la mijloc şi în faţă şi care pune presiune are pe adversar. Nu cred că înfrângerea cu Legia are vreo relevanţă, deoarece polonezii au o echipă mult ca valoare peste Botoşani”, a spus Alexa, conform site-ului oficial al grupării bănăţene.

Tehnicianul doreşte mai mult sacrificiu din partea jucătorilor în partida de luni. “E un meci greu, echipa trebuie să înţeleagă că nu are absolut nicio presiune. Ceea ce îmi doresc de la jucători este mai multă atitudine şi mai mult sacrificiu. Din păcate, jucătorii care trebuie să facă diferenţa nu sunt în cea mai bună formă fizică. Uşor-uşor însă îşi vor intra în ritm. Luchin (n.r. – Srgian Luchin, ultima achiziţie a grupării ACS Poli Timişoara) are marele plus că a făcut pregătirea, a jucat în toate meciurile de pregătire şi acesta este un avantaj pentru noi. Avem zero puncte, dar am încredere în echipă şi în potenţialul jucătorilor”, a explicat Dan Alexa.

Sursa: Prosport.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad