Connect with us

Evenimente

Pedeapsă redusă pentru fostul lider al Organizaţiei de Tineret PDL Botoşani

Published

on

Marian_Verenciuc

Magistratii de la Curtea de Apel Iasi i-au facut o surpriza extrem de placuta unui acuzat dintr-un dosar de trafic de persoane. Dupa ce fusese condamnat initial de judecatorii de la Tribunalul Iasi la cinci ani de inchisoare, acum, Marian Verenciuc a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare.

Verenciuc fusese sef al organizatiei de tineret al PDL BotosaniMatei Sergiu Buga, cel de-al doilea acuzat din dosar, a primit o pedeapsa de un an si jumatate cu suspendare. Potrivit rechizitoriului procurorilor DIICOT Iasi, Marian Verenciuc racola personal victimele, le invita in cluburi si discoteci, unde le platea consumatia, intretinea relatii sexuale cu acestea, apoi le promitea locuri de munca bine platite in Grecia.
“În fapt, se retine ca, în perioada 2004 – 2006, inculpatii au racolat, prin înselaciune sau promisiuni false, direct sau prin intermediari, persoane de sex feminin, din judetele Botosani si Iasi, în scopul exploatarii sexuale sau prin munca în Grecia. Victimele erau atrase prin promisiunea asigurarii unor locuri de munca bine platite ca baby-sitter sau dansatoare într-un local detinut de fratele vitreg al inculpatului, Verenciuc Marian”, au precizat anchetatorii.

Citeşte mai mult pe BZI.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad