Connect with us

Sport

Leo Grozavu: “Poate din zece partide cu Legia, putem câştiga una maxim, două. Echipa avea nevoie de încurajări. Nu să vină şi să-i apostrofeseze din primul minut. E vorba de educaţie”

Published

on

leo grozavu

Antrenorul principal al FC Botoşani este nemulţumit atât de prestaţia elevilor săi cât şi de reacţia suporterilor botoşăneni care nu s-au ridicat la nivelul celor de la Legia.

“Nu pot să spun nimic despre joc. Am întâlnit un adversar mult mai valoros, ştiam ce ne aşteaptă. După mult timp pot spune că sunt nemulţumit de sufletul pe care l-am pus astăzi pe teren. Nu am avut inima cu care ne-a obişnuit echipa acasă. Au fost foarte apăsaţi, mult prea emoţionaţi. Şi în meciul tur puteam face mai mult. A fost o experienţă care ne va ajuta. Vom şti să abordăm altfel meciurile de campionat. Competiţia internă este altceva. Pentru noi a fost o experienţă acumulată. Noi am crezut, ne-am făcut curaj. Legia este o echipă la alt nivel. Este un nivel mult prea mare. Poate din zece partide, una maxim, două putem câştiga. Stadionul, bugetul, organizarea, experienţa superioară. Şi arbitrajul se orientează. Suntem prea mititei. Jocul nu l-am pierdut din cauza arbitrilor. Am pierdut pentru că am fost inferiori Legiei. Noi astăzi am făcut copilării, nu greşeli”, a spus Leo Grozavu care s-a arătat nemulţumit şi de reacţia spectatorilor botoşăneni.

“Sunt supărat pe faptul că nu înţelegem unde am ajuns într-un timp scurt. Echipa avea nevoie de încurajări. Nu să vină şi să-i apostrofeseze din primul minut. E vorba de educaţie. Simt un gust amar”, a mai spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad