Connect with us

Sport

Astăzi ora 20.00: FC Botoşani – Legia Varşovia

Published

on

spectatoricfr2

Meci istoric, în această seară, pe Stadionul Municipal din Botoşani. Echipa lui Leo Grozavu va întâlni pe Legia Varşovia, una din cele mai titrate echipe din estul Europei, o echipă cu o istorie de aproape 100 de ani şi cu un palmares de invidiat pentru multe formaţii.

În tur, polonezii s-au impus cu 1-0 dar jocul prestat de FC Botoşani le dă speranţe oficialilor clubului, antrenorilor, jucătorilor şi suporterilor. Timp de aproape 70 de minute, FC Botoşani a jucat de la egal la egal cu Legia. Ba mai mult, a avut moment în care a controlat jocul şi le-a dat mari emoţii polonezilor. Pe final, elevii lui Leo Grozavu au picat din punct de vedere fizic iar Legia a preluat iniţiativa, a marcat un gol şi şi-a creat alte câteva ocazii mari.

Returul se anunţă unul foarte interesant. Henning Berg, antrenorul polonezilor, pare destul de relaxat, sigur de calificare şi a afişat o atitudine de superioritate. Cei de la Legia au mai făcut o aroganţă declarând că nici nu s-au antrenat pentru loviturile de la 11 metri, fiind siguri că se califică în timpul regulamentar de joc.

De partea cealaltă, Leo Grozavu pare mai degrabă îngrijorat de numărul mare de absenţe. Pe lângă jucătorii care sunt accidentaţi de mai mult timp, în ultimele zile au mai acuzat probleme medicale Batin, Quenten şi Croitoru. Dintre cei trei, doar ultimul are şanse ceva mai mari de a intra pe teren. Cu toate acestea, tehnicianul botoşănean este optimist şi crede în calificare, chiar dacă recunoaşte că Legia este net superioară la toate capitolele, începând de la echipă, organizare şi până la stadion şi condiţii de pregătire.

La această partidă sunt aşteptaţi circa 6500 de spectatori dintre care 450 vor fi polonezi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad