Connect with us

Sport

FC Botoşani – Legia Varşovia. Leo Grozavu: “Suntem în faţa unei performaţe unice”

Published

on

fc bt patache, leo, acsinte

FC Botoşani va întâlni mâine seară, începând cu ora 20.00, formaţia Legia Varşovia, în returul preliminariilor Europa League. Înaintea acestei partide, oficialii botoşăneni sunt optimişti şi cred că pot întoarce rezultatul de la Varşovia unde Legia s-a impus cu scorul de 1-0.

“Sunt emotiile de rigoare pentru ca suntem in fata unei performante unice, dar va trebui sa se aseze astrele si toate sa fie cu noi, rauri, ramuri. Trebuie sa avem sansa, sa fim perfecti, foarte puternici. Suntem in fata unei performate unice si va trebui sa facem un meci mare. Trebuie sa-i incurajam pe baieti, sa le tinem pumnii. Nu pot sa spun ca nu avem presiune. La fiecare meci este presiune, chiar daca ai prima sansa sau nu. Daca suntem lipsiti de presiune scade automat si concentrarea”, a spus Leo Grozavu.

“Ii putem surprinde cu soarele de afara, cu publicul spectator. Sunt convins ca fanii Legiei, care vor fi mult mai putini decat suporterii nostri, vor incerca de multe ori sa-i acopere. Fac un apel pe aceasta cale la suporterii nostri ca la acest meci sa nu mai priveasca jocul ca la teatru, sa fie alaturi de noi, de baieti, sa-i incurajeze din primul pana in ultimul minut, pentru ca atunci cand au fost alaturi de baieti au fost rasplatiti. Sa speram ca la final vom ramane minute bune pe stadion sa aplaudam eroii unei calificari.”, a declarat Leo Grozavu

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad