Connect with us

Administratie

Bază sportivă pentru viitorul centru de copii şi junior al FC Botoşani. VEZI unde s-ar putea realiza

Published

on

teren sintetic de fotbal, Saveni  (2)

Conducerea clubului FC Botoşani, împreună cu executivul prmăriei municipiului, intenţionează să realizeze în următoarea perioadă un centru de copii şi junior. Pentru a putea demara acest proiect, trebuie realizată o bază sportivă pentru pregătirea echipelor de copii şi juniori.

Primarul Ovidiu Portariuc spune că în urmă cu două săptămâni a avut o discuţie cu oficialii FC Botoşani cu privire la înfiinţarea unui centru de copii şi juniori. Pentru că în municipiul Botoşani nu există terenuri pentru realizarea unei noi baze sportive, executivul primăriei s-a orientat către comunele învecinate.

“Problema este că la ora actuală nu mai avem terenuri disponibile. Există variant să mergem spre acea zonă metropolitan. În zona Răchiţi există nişte terenuri disponibile şi putem dezvolta această bază sportivă. Ea va putea fi utilizată inclusiv de cei de la FC Botoşani. Este un teren pe termen mediu”, a spus Ovidiu Portariuc.

Primarul comunei Răchiţi susţine că este dispus să pună la dispoziţie o suprafaţă de două hectare pentru realizarea unui complex sportiv.

“Am avut o discuţie cu Ovidiu Portariuc pe această temă. I-am spus că putem pune la dispoziţie o suprafaţă de două hectare de teren, în apropierea primăriei, pentru realizarea acelui complex sportiv. Din fericire, avem suficient teren la dispoziţie astfel încât să realizăm acel parc de distracţii şi să cedăm două hectare pentru complexul sportiv. De asemenea, mai avem 12 hectare de teren pe care le putem pune la dispoziţie pentru realizarea unui parc industrial”, a spus Gheorghe Iacob, primarul comunei Răchiţi.

Acest complex sportiv ar cuprinde mai multe terenuri de fotbal şi minifotbal, atât cu gazon cât şi cu suprafaţă sintetică.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad