Connect with us

Cultura

Gelu Graur: “Nu îmi convine să fiu identificat ca Gelu de la Vocea României. Gata, s-a terminat. Nu sunt făcut pentru astfel de show-uri”

Published

on

gelu graur vocea romaniei

Botoşăneanul Gelu Graur a participat la precedenta ediţie a show-ului de televiziune Vocea României şi a avut o evoluţie foarte bună, ajungând până în semifinală. La mai bine de jumătate de an de la participarea la acest show, Gelu spune că nu ar mai repeta o astfel de experienţă.

Gelu Graur recunoaşte că Vocea României l-a ajutat dar în acelaşi timp nu îşi doreşte să mai participe la astfel de show-uri din cauza regulilor foarte stricte. El susţine că organizatorii oferă foarte puţină libertate concurenţilor ş totul devine matematic.

„Mi-am testat nişte limite la Vocea României şi am vrut să văd până unde pot merge fără a scoate scamele de pe hainele altora sau să mângâi ţeasta unor băieţi deştepţi din showbizul românesc. Am văzut că se poate. În acelaşi timp, am văzut că eu nu sunt făcut pentru astfel de show-uri. Nu sunt eu, mă depersonalizez. Nu îmi convine să fiu identificat ca Gelu de la Vocea României. Eu sunt doar Gelu. Gata, s-a terminat. A fost o experienţă. Am cunoscut o grămadă de oameni, am văzut cum se lucrează la un nivel mai ridicat. Nu îmi place partea matematică a muzicii. Trei paşi în faţă, doi paşi în spate, ai grijă acolo, fă aia… Eu mă simt bine dacă îmi pui o chitară în mână şi un microfon în faţă. Dacă facem totul matematic deja pierdem din partea artistică. Trebuie să laşi libertate artistului”, a spus Gelu Graur care a adăugat:

„Când am trecut de duel, show-ul s-a transformat într-un megastres pentru mine şi îmi pierdeam plăcerea aia de a mai fi acolo şi de a mai cânta. Mi-am dat seama că nu e pentru mine. La un moment dat îmi doream să ajung cât mai repede acasă. Eram sătul de aceeaşi cazare, aceeaşi mâncare şi aceeaşi oameni în jur care nu ştiu cât de prieteni îmi erau”.

Gelu Graur a surprins la prima apariţie la Vocea României. Toţi susţinătorii săi se aşteptau să-l aleagă pe Tudor Chirilă ca antrenor. Gelu l-a ales pe Smiley chiar dacă recunoaşte că nu au foarte multe în comun.

„Vama Veche e o chestie foarte mişto şi au avut momentul lor. Acum, dacă nu mergea Chirilă la Vocea României, Vama era o altă trupă de prin România. Asta l-a ridicat. Nu e Smiley genul meu dar am avut ocazia să văd colecţiile de muzică pe care le ascultă acasă. Omul ascultă rock. Că nu poate să cânte rock, asta o ştie el şi o ştie toată lumea. A dat şi de business-ul ăsta foarte bun cu HAHAHA Production. O duce bine. Trebuie să-l lăsăm să facă ceea ce îi iese. E băiat talentat, este foarte deschis. Am văzut cum se poate face treabă şi pe muzica asta comercială”, a mai declarat Gelu Graur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad