Connect with us

stiri

Accident rutier cu un motoscuter şi un Volkswagen la Cucorăni GALERIE FOTO

Published

on

accident cucorani (4) accident cucorani (5)

Un accident rutier soldat cu o victimă s-a petrecut astăzi la prânz, pe raza localităţii Cucorăni, din judeţul Botoşani. Conducătorul unul motoscuter s-a izbit violent într-un autoturism care circula regulamentar şi a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Botoşani.

Şoferul autoturismului Volkswagen venea dinspre Botoşani iar pe raza localităţii Cucorăni, un motoscuter a intrat în plin, în maşină. Şoferul susţine că persoana care conducea moscuterul se afla în stare de ebrietate şi că circula cu viteză. „Venea tare dinspre Bucecea. Avea două cauciucuri legate de moscuter, s-a dezechilibrat şi s-a izbit în mine”, a spus bărbatul.

Conducătorul motoscuterului a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital. Bucăţi din motoscuter s-au împrăştiat pe zeci de metri iar autoturismul a fost serios avariat în partea stângă.

accident cucorani (8) accident cucorani (7) accident cucorani (6) accident cucorani (5) accident cucorani (4) accident cucorani (3) accident cucorani (2) accident cucorani (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad