Connect with us

Evenimente

Botoşănean bătut la o stână din judeţul Suceava pentru că şi-a cerut baniipentru munca prestată

Published

on

upu pacient (8)

Un tânăr în vârstă de 33 de ani din judeţul Botoşani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, la două zile după ce ar fi fost bătut de doi fraţi, proprietarii unei stâne din satul Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirnei.

Tânărul a declarat că s-a dus la cei doi pentru a-şi primii banii pentru perioada în care a lucrat la stâna lor, însă aceştia nu au vrut să-l plătească şi l-au luat la bătaie. Vinerea trecută, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată că la Spitalul Judeţean Suceava s-a prezentat Petru T., în vârstă de 33 de ani, din comuna Viişoara, judeţul Botoşani, care prezintă leziuni produse prin agresiune.

Din ancheta derulată ulterior a rezultat că botoşăneanul s-a deplasat pe 1 iulie la stâna familiei Şuiu din Lipoveni, unde a cerut bani pentru munca prestată ca cioban în perioada februarie-aprilie 2015. Între victimă şi fraţii Dan şi Doru Şuiu a izbucnit un conflict, iar cei din urmă, rezultă din anchetă, l-au lovit pe botoşănean cu parii.

Victima agresiunii a reuşit să ajungă la Spitalul Judeţean Suceava abia peste două zile, vineri după-amiază. Tânărul în vârstă de 33 de ani a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial şi contuzie toracico-abdominală, rămânând internat.

Ancheta a fost preluată de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Suceava, care au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de „lovire sau alte violenţe”.

Un alt caz de agresiune, tot la o stână, a fost sesizat poliţiştilor de la Secţia Rurală Mălini. Vineri seară, în jurul orei 21.00, un proprietar de stână din Rădăşeni a sesizat că unul din ciobanii săi, Ionel B., în vârstă de 35 de ani, din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, a fost lovit în umăr. Din anchetă a rezultat că ciobanul a fost lovit cu un băţ de un localnic din Rădăşeni, Vladimir N., pe motiv că i-ar fi călcat o cultură de grâu.

Sursa: MonitorulSV.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad